Če je izdelek plod slovenskega znanja, naj se proizvaja v Sloveniji!

Zalivske države, Rusija in države Evropske unije so trgi, na katere si želi prodreti ekipa, ki je pred tremi leti dobila idejo za zanimiva očala Wood Stock. Letos je ideja dozorela, ustanovili so podjetje. Pred njimi je, kot pravijo, optimističen čas.
Če je izdelek plod slovenskega znanja, naj se proizvaja v Sloveniji!

Očala Wood Stock

Na dejstvo, da proizvodnja očal Wood Stock v celoti poteka v Sloveniji, je vplivalo tudi prepričanje ekipe, ki meni, da “če je izdelek plod slovenskega znanja, naj se zato tudi proizvaja v Sloveniji, saj le tako lahko dolgoročno vrnemo nekaj nazaj”. Ekipa pravi, da si ne želijo samo utrditi blagovne znamke Wood Stock v svetu, temveč da se prek njihove blagovne znamke v svet ponese tudi ime Slovenija.

Kmalu bodo razkrili zdaj še skrivnosten izdelek

Bogati kolekciji očal, v kateri je trenutno deset modelov – izdelali pa so jih še več, saj določene stranke želijo okvir po meri – bodo dodali še en produkt iz naravnega materiala, a so o njem še skrivnostni. En par očal nastaja približno osem ur, nekateri celo dlje, vse pa je odvisno od želja strank, ki jih vestno izpolnjujejo.

Brez medijev in Facebooka ne gre

Kot pravi ekipa, finančnih vložkov v marketing za zdaj še ni bilo: “Poslužujemo se predvsem Facebooka.” Družbenim omrežjem pripisujejo sicer ključen pomen pri nastanku novih podjetij, po drugi strani pa je “stvar neosebna in precej nasičena, zato je vprašanje, kako dolgo bodo še dejansko pravi učinki iz naslova tega oglaševanja”. Preverite njihovo Facebook stran >>

V večjih mestih na vsake toliko izvedejo kakšno promocijo, za zdaj sta za del zaslužna dva člana, ki uresničujeta ideje skupnih “brainstormingov”. “Je pa treba povedati, da smo imeli precej sreče, da je bila medijem naša zgodba všeč, zato gre precejšnja zahvala tudi njim, saj so nam pomagali pri utrditvi naše blagovne znamke.” Spomnimo: ideja za Wood Stock je stara tri leta, letos aprila pa se je produkt razvil tako daleč, da so postali dovolj samozavestni, da ga postavijo na prodajne police. Njihova očala, ki so lahko tudi prijetno praznično darilo, lahko najdete na prodajnih policah njihove poslovalnice v Slovenskih Konjicah, Optiki Jure in Optiki Simona v Šempetru. Kmalu bodo na voljo tudi v Ljubljani.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

MP dogodek: Kako sva razvila Kingsbox – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: Kako sva razvila Kingsbox – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitrorastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje