Če je izdelek plod slovenskega znanja, naj se proizvaja v Sloveniji!

Zalivske države, Rusija in države Evropske unije so trgi, na katere si želi prodreti ekipa, ki je pred tremi leti dobila idejo za zanimiva očala Wood Stock. Letos je ideja dozorela, ustanovili so podjetje. Pred njimi je, kot pravijo, optimističen čas.
Če je izdelek plod slovenskega znanja, naj se proizvaja v Sloveniji!

Očala Wood Stock

Na dejstvo, da proizvodnja očal Wood Stock v celoti poteka v Sloveniji, je vplivalo tudi prepričanje ekipe, ki meni, da “če je izdelek plod slovenskega znanja, naj se zato tudi proizvaja v Sloveniji, saj le tako lahko dolgoročno vrnemo nekaj nazaj”. Ekipa pravi, da si ne želijo samo utrditi blagovne znamke Wood Stock v svetu, temveč da se prek njihove blagovne znamke v svet ponese tudi ime Slovenija.

Kmalu bodo razkrili zdaj še skrivnosten izdelek

Bogati kolekciji očal, v kateri je trenutno deset modelov – izdelali pa so jih še več, saj določene stranke želijo okvir po meri – bodo dodali še en produkt iz naravnega materiala, a so o njem še skrivnostni. En par očal nastaja približno osem ur, nekateri celo dlje, vse pa je odvisno od želja strank, ki jih vestno izpolnjujejo.

Brez medijev in Facebooka ne gre

Kot pravi ekipa, finančnih vložkov v marketing za zdaj še ni bilo: “Poslužujemo se predvsem Facebooka.” Družbenim omrežjem pripisujejo sicer ključen pomen pri nastanku novih podjetij, po drugi strani pa je “stvar neosebna in precej nasičena, zato je vprašanje, kako dolgo bodo še dejansko pravi učinki iz naslova tega oglaševanja”. Preverite njihovo Facebook stran >>

V večjih mestih na vsake toliko izvedejo kakšno promocijo, za zdaj sta za del zaslužna dva člana, ki uresničujeta ideje skupnih “brainstormingov”. “Je pa treba povedati, da smo imeli precej sreče, da je bila medijem naša zgodba všeč, zato gre precejšnja zahvala tudi njim, saj so nam pomagali pri utrditvi naše blagovne znamke.” Spomnimo: ideja za Wood Stock je stara tri leta, letos aprila pa se je produkt razvil tako daleč, da so postali dovolj samozavestni, da ga postavijo na prodajne police. Njihova očala, ki so lahko tudi prijetno praznično darilo, lahko najdete na prodajnih policah njihove poslovalnice v Slovenskih Konjicah, Optiki Jure in Optiki Simona v Šempetru. Kmalu bodo na voljo tudi v Ljubljani.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje