Če je izdelek plod slovenskega znanja, naj se proizvaja v Sloveniji!

Zalivske države, Rusija in države Evropske unije so trgi, na katere si želi prodreti ekipa, ki je pred tremi leti dobila idejo za zanimiva očala Wood Stock. Letos je ideja dozorela, ustanovili so podjetje. Pred njimi je, kot pravijo, optimističen čas.
Če je izdelek plod slovenskega znanja, naj se proizvaja v Sloveniji!

Očala Wood Stock

Na dejstvo, da proizvodnja očal Wood Stock v celoti poteka v Sloveniji, je vplivalo tudi prepričanje ekipe, ki meni, da “če je izdelek plod slovenskega znanja, naj se zato tudi proizvaja v Sloveniji, saj le tako lahko dolgoročno vrnemo nekaj nazaj”. Ekipa pravi, da si ne želijo samo utrditi blagovne znamke Wood Stock v svetu, temveč da se prek njihove blagovne znamke v svet ponese tudi ime Slovenija.

Kmalu bodo razkrili zdaj še skrivnosten izdelek

Bogati kolekciji očal, v kateri je trenutno deset modelov – izdelali pa so jih še več, saj določene stranke želijo okvir po meri – bodo dodali še en produkt iz naravnega materiala, a so o njem še skrivnostni. En par očal nastaja približno osem ur, nekateri celo dlje, vse pa je odvisno od želja strank, ki jih vestno izpolnjujejo.

Brez medijev in Facebooka ne gre

Kot pravi ekipa, finančnih vložkov v marketing za zdaj še ni bilo: “Poslužujemo se predvsem Facebooka.” Družbenim omrežjem pripisujejo sicer ključen pomen pri nastanku novih podjetij, po drugi strani pa je “stvar neosebna in precej nasičena, zato je vprašanje, kako dolgo bodo še dejansko pravi učinki iz naslova tega oglaševanja”. Preverite njihovo Facebook stran >>

V večjih mestih na vsake toliko izvedejo kakšno promocijo, za zdaj sta za del zaslužna dva člana, ki uresničujeta ideje skupnih “brainstormingov”. “Je pa treba povedati, da smo imeli precej sreče, da je bila medijem naša zgodba všeč, zato gre precejšnja zahvala tudi njim, saj so nam pomagali pri utrditvi naše blagovne znamke.” Spomnimo: ideja za Wood Stock je stara tri leta, letos aprila pa se je produkt razvil tako daleč, da so postali dovolj samozavestni, da ga postavijo na prodajne police. Njihova očala, ki so lahko tudi prijetno praznično darilo, lahko najdete na prodajnih policah njihove poslovalnice v Slovenskih Konjicah, Optiki Jure in Optiki Simona v Šempetru. Kmalu bodo na voljo tudi v Ljubljani.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje