Celtra je prejela 4 milijone dolarjev investicije!

Slovensko tehnološko podjetje Celtra, ki se ukvarja z razvojem tehnologije za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih, je pred kratkim naznanilo, da je pridobilo 4 milijone dolarjev investicije!
Prispevki za socialo za študentski s.p. - avgust 2013

Prispevki za socialo za študentski s.p. – avgust 2013 (Vir slike: sxc.hu)

Za investicijo v višini 4 milijone dolarjev v podjetje s slovenskimi koreninami se je odločil sklad SoftBank Capital, ki bo v zameno za finančno “injekcijo” prejel delež v podjetju, upravnemu odboru Celtre pa se bo po novem pridružil tudi Ron Fisher, eden od partnerjev sklada SoftBank Capital, ki bo v podjetje zagotovo prinesel kopico svojih izkušenj in poznanstev.

Celtra je investicijo opisala kot strateško, saj bo prihod Rona Fisherja v podjetje prinesel nove možnosti za širitev na Japonsko in na druge azijske trge, kjer Celtra še ni prisotna. Podjetje namerava investicijo porabiti predvsem za selitev razvoja produkta v San Francisco, kjer imajo že odprto pisarno.

Celtra je v letu 2012 prejela nagrado American Business Awards!

Celtra zaradi konstantnih inovacij na področju razvoja produktov – lani je bila imenovana za eno najinovativnejših tehnoloških podjetij v letu 2012 na svetu, za kar je prejela nagrado American Business Awards – doživlja izredno hiter razvoj, rast dobička se vsako leto poviša kar za 300 odstotkov!

Podjetje je sicer že v letu 2011 zaradi tehnoloških prednosti postalo vodilni svetovni ponudnik na svojem področju. Uporabniki njihove platforme AdCreator so velike oglaševalske mreže, agencije, veliki medijski portali in ponudniki mobilnih aplikacij iz več deset držav sveta. Junija lani so javnosti predstavili AdCreator 3, izboljšano verzijo platforme.

Priporočamo: Video: Matevž Klanjšek iz Celtre

Vir: TechCrunch

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje