Celtra je prejela 4 milijone dolarjev investicije!

Slovensko tehnološko podjetje Celtra, ki se ukvarja z razvojem tehnologije za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih, je pred kratkim naznanilo, da je pridobilo 4 milijone dolarjev investicije!

Za investicijo v višini 4 milijone dolarjev v podjetje s slovenskimi koreninami se je odločil sklad SoftBank Capital, ki bo v zameno za finančno “injekcijo” prejel delež v podjetju, upravnemu odboru Celtre pa se bo po novem pridružil tudi Ron Fisher, eden od partnerjev sklada SoftBank Capital, ki bo v podjetje zagotovo prinesel kopico svojih izkušenj in poznanstev.

Celtra je investicijo opisala kot strateško, saj bo prihod Rona Fisherja v podjetje prinesel nove možnosti za širitev na Japonsko in na druge azijske trge, kjer Celtra še ni prisotna. Podjetje namerava investicijo porabiti predvsem za selitev razvoja produkta v San Francisco, kjer imajo že odprto pisarno.

Celtra je v letu 2012 prejela nagrado American Business Awards!

Celtra zaradi konstantnih inovacij na področju razvoja produktov – lani je bila imenovana za eno najinovativnejših tehnoloških podjetij v letu 2012 na svetu, za kar je prejela nagrado American Business Awards – doživlja izredno hiter razvoj, rast dobička se vsako leto poviša kar za 300 odstotkov!

Podjetje je sicer že v letu 2011 zaradi tehnoloških prednosti postalo vodilni svetovni ponudnik na svojem področju. Uporabniki njihove platforme AdCreator so velike oglaševalske mreže, agencije, veliki medijski portali in ponudniki mobilnih aplikacij iz več deset držav sveta. Junija lani so javnosti predstavili AdCreator 3, izboljšano verzijo platforme.

Priporočamo: Video: Matevž Klanjšek iz Celtre

Vir: TechCrunch

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje