Celtra je prejela 4 milijone dolarjev investicije!

Slovensko tehnološko podjetje Celtra, ki se ukvarja z razvojem tehnologije za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih, je pred kratkim naznanilo, da je pridobilo 4 milijone dolarjev investicije!

Za investicijo v višini 4 milijone dolarjev v podjetje s slovenskimi koreninami se je odločil sklad SoftBank Capital, ki bo v zameno za finančno “injekcijo” prejel delež v podjetju, upravnemu odboru Celtre pa se bo po novem pridružil tudi Ron Fisher, eden od partnerjev sklada SoftBank Capital, ki bo v podjetje zagotovo prinesel kopico svojih izkušenj in poznanstev.

Celtra je investicijo opisala kot strateško, saj bo prihod Rona Fisherja v podjetje prinesel nove možnosti za širitev na Japonsko in na druge azijske trge, kjer Celtra še ni prisotna. Podjetje namerava investicijo porabiti predvsem za selitev razvoja produkta v San Francisco, kjer imajo že odprto pisarno.

Celtra je v letu 2012 prejela nagrado American Business Awards!

Celtra zaradi konstantnih inovacij na področju razvoja produktov – lani je bila imenovana za eno najinovativnejših tehnoloških podjetij v letu 2012 na svetu, za kar je prejela nagrado American Business Awards – doživlja izredno hiter razvoj, rast dobička se vsako leto poviša kar za 300 odstotkov!

Podjetje je sicer že v letu 2011 zaradi tehnoloških prednosti postalo vodilni svetovni ponudnik na svojem področju. Uporabniki njihove platforme AdCreator so velike oglaševalske mreže, agencije, veliki medijski portali in ponudniki mobilnih aplikacij iz več deset držav sveta. Junija lani so javnosti predstavili AdCreator 3, izboljšano verzijo platforme.

Priporočamo: Video: Matevž Klanjšek iz Celtre

Vir: TechCrunch

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje