Celtra je prejela 4 milijone dolarjev investicije!

Slovensko tehnološko podjetje Celtra, ki se ukvarja z razvojem tehnologije za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih, je pred kratkim naznanilo, da je pridobilo 4 milijone dolarjev investicije!

Za investicijo v višini 4 milijone dolarjev v podjetje s slovenskimi koreninami se je odločil sklad SoftBank Capital, ki bo v zameno za finančno “injekcijo” prejel delež v podjetju, upravnemu odboru Celtre pa se bo po novem pridružil tudi Ron Fisher, eden od partnerjev sklada SoftBank Capital, ki bo v podjetje zagotovo prinesel kopico svojih izkušenj in poznanstev.

Celtra je investicijo opisala kot strateško, saj bo prihod Rona Fisherja v podjetje prinesel nove možnosti za širitev na Japonsko in na druge azijske trge, kjer Celtra še ni prisotna. Podjetje namerava investicijo porabiti predvsem za selitev razvoja produkta v San Francisco, kjer imajo že odprto pisarno.

Celtra je v letu 2012 prejela nagrado American Business Awards!

Celtra zaradi konstantnih inovacij na področju razvoja produktov – lani je bila imenovana za eno najinovativnejših tehnoloških podjetij v letu 2012 na svetu, za kar je prejela nagrado American Business Awards – doživlja izredno hiter razvoj, rast dobička se vsako leto poviša kar za 300 odstotkov!

Podjetje je sicer že v letu 2011 zaradi tehnoloških prednosti postalo vodilni svetovni ponudnik na svojem področju. Uporabniki njihove platforme AdCreator so velike oglaševalske mreže, agencije, veliki medijski portali in ponudniki mobilnih aplikacij iz več deset držav sveta. Junija lani so javnosti predstavili AdCreator 3, izboljšano verzijo platforme.

Priporočamo: Video: Matevž Klanjšek iz Celtre

Vir: TechCrunch

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje