Cesar Millan: “Če sem hotel preživeti, sem moral postati podjetnik”

V svetu pasjih navdušencev Cesar Millan velja za pravega zvezdnika, toda marsikdo ne ve, da se za umirjenim in odločnim pasjim šepetalcem skriva nekdanji ilegalni priseljenec iz Mehike, ki se je pred leti večkrat znašel v hudi finančni stiski.
Cesar Millan: "Če sem hotel preživeti, sem moral postati podjetnik"

Cesar Millan (Vir slike: tvqc.com)

Danes svetovno znani zvezdnik, ki je širši javnosti postal znan predvsem z oddajo Šepetalec psom (ang. Dog Whisperer) ter z izjemno uspešnim rehabilitacijskim pasjim centrom za agresivne in napadalne pse, ima za seboj pestro podjetniško pot, ki jo je leta 2001 začel kot obubožani ilegalni priseljenec iz Mehike. Trajalo je tri leta, preden so njegov talent opazili pri National Geographicu, in tedaj so se stvari zanj vendarle začele razpletati. Dosegel je svetovno slavo, njegovo bogastvo se je kopičilo in ukvarjal se je s tistim, kar je v življenju počel najraje – z vzgojo psov. 

Toda kmalu po dosegi tako rekoč sanjskega načina življenja je sledil nov šok: zaradi serije slabih investicij je izgubil večino svojega težko prisluženega premoženja, poleg tega pa ga je prizadela tudi ločitev ter smrt njegovega najboljšega prijatelja – psa Daddyja. Stiska ga je pripeljala celo tako daleč, da je poskušal narediti samomor, na srečo neuspešno. 

V intervjuju z Bryanom Elliottom iz oddaje Behind The Brand je Cesar Millan razkril, zakaj se je pravzaprav sploh podal v podjetništvo, ter pojasnil, česa se je naučil iz svojega uspeha ter predvsem iz obdobja, ko je bil povsem na tleh. Vabljeni k ogledu!

YouTube

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje