Cesar Millan: “Če sem hotel preživeti, sem moral postati podjetnik”

V svetu pasjih navdušencev Cesar Millan velja za pravega zvezdnika, toda marsikdo ne ve, da se za umirjenim in odločnim pasjim šepetalcem skriva nekdanji ilegalni priseljenec iz Mehike, ki se je pred leti večkrat znašel v hudi finančni stiski.
Cesar Millan: "Če sem hotel preživeti, sem moral postati podjetnik"

Cesar Millan (Vir slike: tvqc.com)

Danes svetovno znani zvezdnik, ki je širši javnosti postal znan predvsem z oddajo Šepetalec psom (ang. Dog Whisperer) ter z izjemno uspešnim rehabilitacijskim pasjim centrom za agresivne in napadalne pse, ima za seboj pestro podjetniško pot, ki jo je leta 2001 začel kot obubožani ilegalni priseljenec iz Mehike. Trajalo je tri leta, preden so njegov talent opazili pri National Geographicu, in tedaj so se stvari zanj vendarle začele razpletati. Dosegel je svetovno slavo, njegovo bogastvo se je kopičilo in ukvarjal se je s tistim, kar je v življenju počel najraje – z vzgojo psov. 

Toda kmalu po dosegi tako rekoč sanjskega načina življenja je sledil nov šok: zaradi serije slabih investicij je izgubil večino svojega težko prisluženega premoženja, poleg tega pa ga je prizadela tudi ločitev ter smrt njegovega najboljšega prijatelja – psa Daddyja. Stiska ga je pripeljala celo tako daleč, da je poskušal narediti samomor, na srečo neuspešno. 

V intervjuju z Bryanom Elliottom iz oddaje Behind The Brand je Cesar Millan razkril, zakaj se je pravzaprav sploh podal v podjetništvo, ter pojasnil, česa se je naučil iz svojega uspeha ter predvsem iz obdobja, ko je bil povsem na tleh. Vabljeni k ogledu!

YouTube

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje