Cesar Millan: “Če sem hotel preživeti, sem moral postati podjetnik”

V svetu pasjih navdušencev Cesar Millan velja za pravega zvezdnika, toda marsikdo ne ve, da se za umirjenim in odločnim pasjim šepetalcem skriva nekdanji ilegalni priseljenec iz Mehike, ki se je pred leti večkrat znašel v hudi finančni stiski.
Cesar Millan: "Če sem hotel preživeti, sem moral postati podjetnik"

Cesar Millan (Vir slike: tvqc.com)

Danes svetovno znani zvezdnik, ki je širši javnosti postal znan predvsem z oddajo Šepetalec psom (ang. Dog Whisperer) ter z izjemno uspešnim rehabilitacijskim pasjim centrom za agresivne in napadalne pse, ima za seboj pestro podjetniško pot, ki jo je leta 2001 začel kot obubožani ilegalni priseljenec iz Mehike. Trajalo je tri leta, preden so njegov talent opazili pri National Geographicu, in tedaj so se stvari zanj vendarle začele razpletati. Dosegel je svetovno slavo, njegovo bogastvo se je kopičilo in ukvarjal se je s tistim, kar je v življenju počel najraje – z vzgojo psov. 

Toda kmalu po dosegi tako rekoč sanjskega načina življenja je sledil nov šok: zaradi serije slabih investicij je izgubil večino svojega težko prisluženega premoženja, poleg tega pa ga je prizadela tudi ločitev ter smrt njegovega najboljšega prijatelja – psa Daddyja. Stiska ga je pripeljala celo tako daleč, da je poskušal narediti samomor, na srečo neuspešno. 

V intervjuju z Bryanom Elliottom iz oddaje Behind The Brand je Cesar Millan razkril, zakaj se je pravzaprav sploh podal v podjetništvo, ter pojasnil, česa se je naučil iz svojega uspeha ter predvsem iz obdobja, ko je bil povsem na tleh. Vabljeni k ogledu!

YouTube

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje