Češka podjetja vstopajo v Silicijevo dolino

Avtor — 29.01.2010
Projekt CzechAccelerator ponuja češkim podjetnikom edinstveno priložnost, da najmanj četrt leta preživijo v tehnološkem središču sveta- ameriški Silicijevi dolini. Prva štiri podjetja se bodo tja odpravila že 1. aprila.
Češka podjetja vstopajo v Silicijevo dolino

Silicijeva dolina odpira svoja vrata češkim podjetjem. (Vir: rentacomputer.com)

S pomočjo CzechIvestovega projekta CzechAccelerator bodo prva štiri češka podjetja v Silicijevo dolino odpotovala že 1. aprila letos, skupno pa bo priložnost za nadaljnji razvoj v tehnološkem središču sveta vsako leto dobilo šestnajst podjetij.

Projekt je namenjen predvsem podjetjem s področja informacijskih, komunikacijskih in bio- tehnologij, ki se lahko do 26.januarja prijavijo prek obrazca, ki ga je mogoče dobiti na CzechInvestovi spletni strani.

Kandidate bo na podlagi prijavljenih poslovnih načrtov in možnosti uresničitve njihove ideje ocenjevala skupina čeških strokovnjakov. Izbrana podjetja bodo prejela pisarniške prostore in vse podporne storitve za dve osebi v Plug and Play Tech centru v Kaliforniji, kjer bodo dobila dostop do najmodernejših tehnologij in priložnost mreženja z investitorji ter predstavniki podjetij kot so Google, Microsoft ali Sun Microsystems.

Vir: CzechInvest

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje