Češka podjetja vstopajo v Silicijevo dolino

Projekt CzechAccelerator ponuja češkim podjetnikom edinstveno priložnost, da najmanj četrt leta preživijo v tehnološkem središču sveta- ameriški Silicijevi dolini. Prva štiri podjetja se bodo tja odpravila že 1. aprila.
Češka podjetja vstopajo v Silicijevo dolino

Silicijeva dolina odpira svoja vrata češkim podjetjem. (Vir: rentacomputer.com)

S pomočjo CzechIvestovega projekta CzechAccelerator bodo prva štiri češka podjetja v Silicijevo dolino odpotovala že 1. aprila letos, skupno pa bo priložnost za nadaljnji razvoj v tehnološkem središču sveta vsako leto dobilo šestnajst podjetij.

Projekt je namenjen predvsem podjetjem s področja informacijskih, komunikacijskih in bio- tehnologij, ki se lahko do 26.januarja prijavijo prek obrazca, ki ga je mogoče dobiti na CzechInvestovi spletni strani.

Kandidate bo na podlagi prijavljenih poslovnih načrtov in možnosti uresničitve njihove ideje ocenjevala skupina čeških strokovnjakov. Izbrana podjetja bodo prejela pisarniške prostore in vse podporne storitve za dve osebi v Plug and Play Tech centru v Kaliforniji, kjer bodo dobila dostop do najmodernejših tehnologij in priložnost mreženja z investitorji ter predstavniki podjetij kot so Google, Microsoft ali Sun Microsystems.

Vir: CzechInvest

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje