Cheezburger Network prejel 30 milijonov dolarjev investicij

Spletno omrežje Cheezburger Network je namenjeno objavljanju najrazličnejših prispevkov, kot so komentarji, slike ter avdio in video posnetki. Pred kratkim je omrežje od različnih investitorjev dobilo kar 30 milijonov ameriških dolarjev sredstev.
Cheezburger Network prejel 30 milijonov dolarjev investicij

Investitorji so v Cheezburger Network vložili kar 30 milijonov dolarjev (slika: sxc.hu).

Omrežje Cheezburger Network je bilo ustanovljeno septembra 2007 in ima že 16,5 milijona bralcev, ki objavljajo več kot 500 slik in video posnetkov na mesec. Ti bralci pa si tudi ogledajo kar 375 milijonov spletnih strani in 110 milijonov video posnetkov na mesec.

S pridobljenimi sredstvi pri Cheezburger Networku nameravajo zaposliti približno 20 do 30 ljudi, saj si želijo stvari početi tako kot so to počeli do danes, vendar veliko hitreje in bolj kvalitetno. Cilj vodje podjetja je, da ljudi, ki objavljajo vsebine, kar se da medijsko izpostavi oz. iz njih naredi zvezde, pa čeprav zgolj za kratek čas.

R. Levandov iz podjetja Avalon Ventures pravi, da ima Cheezburger sposobnost biti nekje med internetom, družbo in kulturo – kar zelo privlači ne samo potrošnike, temveč tudi investitorje.

 

Vir: Ehrlich, Brenna. I Can Haz $$$: Cheezburger Network Scores $30 Million in Funding. Mashable.com, 18.1.2011

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje