Cisco kupil ScanSafe za 183 milijonov dolarjev

Cisco je dodal še eno podjetje v svojo zakladnico. Obogatil se je namreč s podjetjem ScanSafe, zanj pa je odštel 183 milijonov ameriških dolarjev.
Cisco kupil ScanSafe za 183 milijonov dolarjev

Nakupovalna mrzlica se nadaljuje (slika: techcrunch.com)

Pred nekaj tedni je Cisco naznanil, da je za 2,9 milijarde dolarjev kupil Starent Networks, ki se ukvarja z mobilno omrežno infrastrukturo. Pozno septembra je sledil še 3 milijarde vreden nakup video-konferenčnega podjetja Tandberg. 

ScanSafe ponuja programsko opremo kot storitev (SaaS – software-as-a-service), spletne varnostne rešitve za velika in majhna podjetja. Akvizicija naj bi Ciscu pomagala pri uresničevanju vizij pri izgradnji brezmejnega omrežja z varnostno arhitekturo, ki bo združevala omrežje in storitve v oblakih. ScanSafe storitev bo dopolnjevala Ciscov AnyConnect VPN Client, virtualno privatno omrežje (VPN), ki bo ponujalo ti. storitve v oblakih. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje