CodeAnywhere ima že 100.000 uporabnikov

Predstavljamo vam aplikacijo v oblaku namenjeno programerjem, ki sta jo razvila dva podjetnika iz sosednje Hrvaške, natančneje iz Splita. Startup CodeAnywhere ima že več kot 100.000 uporabnikov in bo profitabilen do konca leta 2012.
CodeAnywhere ima že 100.000 uporabnikov

CodeAnywhere ima 100.000 že uporabnikov. (Vir slike: sxc.hu)

Iz startup podjetja CodeAnywhere  so prejšnji teden potrdili, da imajo že preko 100.000 uporabnikov – razvijalcev kod, ki programirajo preko spleta, iOS in Android aplikacij. So-ustanovitelj CodeAnywhere, Ivan Burazin je dodal, da je CodeAnywhere edina aplikacija v oblaku namenjena programiranju.

Trenutno imajo pri CodeAnywhere zgolj 1,8 odstotka uporabnikov, ki uporabljajo plačljivo verzijo, vendar Burazin poudarja, da so uporabniki na brezplačni verziji zanemarljiv strošek.

Pri razvoju platforme je Burazin obiskoval najrazličnejše bloge, forume in programerske skupnosti z namenom najti odgovore na vprašanja kot so »kako popravljati kodo preko spletnega brskalnika«, »kako se povezati na FTP od kjerkoli«, itd. Odgovori in debate na omenjena vprašanja so dali idejo za CodeAnywhere.

Ustanovitelja CodeAnywhere, Vedran Jukić in Ivan Burazin sta startup pričela lani 2011 in takrat prejela tudi investicijo v vrednosti 200.000 kun (kar znaša približno 26.730 eur). S pomočjo investicije se je tako razvil sistem s katerim je omogočeno programiranje od kjerkoli z direktno povezavo na (S) FTP, Dropbox ali Github.

Vir: netokracija.com

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje