Cofinder – sestavi svojo ekipo!

Po izjemno uspešnem prvem dogodku v sklopu platforme Cofinder, sedaj ta organizira že drugi dogodek »Sestavi svojo ekipo«, ki se tokrat fokusira na tematiko »Internet of Things«. Dogodek je namenjen vsem, ki iščejo soustanovitelja za svojo idejo.
Cofinder  – sestavi svojo ekipo!

Cofinder dogodek – sestavi svojo ekipo! (vir: arhiv Cofinder-ja)

• KDAJ: 9.5.2014 ob 17h

• KJE: Hekovnik, Teslova ulica 30, 1000 Ljubljana

• ORGANIZATOR: Cofinder & Hekovnik s pomočjo Simobila

• PRIJAVNINA:

o Ekipe, ki predstavljajo idejo: 20 EUR

o Posamezniki, ki bi želeli postati soustanovitelji: 5 EUR

• ROK ZA PRIJAVO: 6.5.2014

• NAGRADNI SKLAD: 3000 EUR

Dobra ekipa je temelj uspešne podjetniške poti, zato bi pri Cofinderju želeli čim več podjetnim posameznikom omogočiti navezovanje stikov in s tem sestavljanje ekip, ki bodo sposobne pripeljati svoje projekte do realizacije.

Iščete soustanovitelja za svojo ekipo?

Dogodek je namenjen vsem, ki iščejo soustanovitelja za svojo idejo. Na dogodku bodo dobili 180 sekund, da vsem prisotnim predstavijo svojo vizijo. Imeli bodo enkratno priložnost spoznati neverjetne ljudi z različnimi znanji, ki jih bo njihova ideja navdušila.Vsi tisti, ki nimajo ideje, a imajo željo po nečem novem, se bodo imeli možnost pridružiti kateremu izmed predstavljenih projektov oziroma idej,« nam pove soorganizator dogodka Jernej Mirt.

                                          Fotografija: arhiv Cofinder-ja

Nagradni sklad za najboljše ideje bo znašal 3000 evrov

Dogodek »Sestavi svojo ekipo« pa bo potekal v znamenju koncepta Internet of things – o prihodnosti ‘smart’ predmetov in njihovi vsestranski uporabnosti.

»Smart je kakršna koli naprava, ki jo izdela človek, jo poveže s podatki, omogoči pretok teh podatkov na medmrežju in sprogramira, kaj naj bi bila njena funkcija. Smart predmeti so že dodobra vstopili v naša življenja, njihova era pa se je pravzaprav šele začela,« še razloži Mirt.

Skupina lahko doseže veliko več kot posamezniki

»Če med seboj povežemo prave ljudi, potem lahko ta skupina doseže veliko več kot posamezniki,« menijo snovalci slednje. 

»Problem, ki ga rešujemo mi, je povezovanje podjetnikov oz. podjetniških ekip z manjkajočimi člani, ki imajo komplementarno znanje za uresničitev ideje. Želimo postaviti prepoznavno platformo, ki bo predstavila startup skupnost širši množici. Radi bi omogočili navezovanje stikov in s tem sestavljanje uspešnih ekip, ki bodo sposobne pripeljati svoje projekte do realizacije. Pomagati želimo ljudem, ki imajo samo idejo ali pa že delujočim ekipam, ki jim manjka član s komplementarnim znanjem. Naš cilj je rešiti problem iskanja zanesljive ekipe v katerikoli fazi projekta na enostaven in učinkovit način. Tako bomo tudi sami pripomogli napredku družbe in omogočili mladim inovativnim posameznikom, da uresničijo svoje sanje in dosežejo nemogoče,« nam še zaupa Mirt.

Oznake:,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje