COLORADO Country Line Dance in Zavod Country vabita na njihove treninge

Avtor — 24.09.2016
COLORADO Country Line Dance in Zavod Country vas vsak dan v večernih urah popeljeta v adrenalinske in atraktivne country treninge širom po Sloveniji. Izjemno plesno rekreativno druženje na country glasbo, ples atraktivnih koreografij na vse štiri strani neba, dobra energija in dobra družba.
COLORADO Country Line Dance in Zavod Country vabita na njihove treninge

COLORADO Country Line Dance in Zavod Country vabita na njihove treninge

Za vse radovedne, za ljubitelje country glasbe, plesa, country nastopov in dobrih tedenskih country treningov COLORADO Country Line Dance in Zavod Country organizirata začetne tečaje adrenalinskih in atraktivnih country treningov. 

Treningi potekajo širom po Sloveniji

V ponedeljek, 26. septembra 2016, pričenjajo z začetnim tečajem v Ljubljani. Treningi potekajo tudi ob torkih v Škofji Loki, ob sredah v Kokrici/Kranju, v četrtek na obali v Kopru in v petek v Slovenski Bistrici. Ob sobotah COLORADO Country Line Dance in Zavod Country organizirata delavnice kavbojskih plesov za zaključene družbe. 

Urnik si oglejte tukaj >>

Colorado Country Fit za mlajše in hitrejše

Za posebno mlade in hitre pa so pripravili še novost: Colorado Country Fit. Pridite, začutite in uživajte – svet pod klobukom je drugačen.

Vir: Colorado.si

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje