Company.com – nova spletna skupnost za poslovneže

Izšla je nova storitev - socialna skupnost Company.com, namenjena manjšim in srednje velikim podjetjem. Njen cilj je, da podjetnikom zagotavlja uporabne vsebine in razne teste, spletno tržnico, sekcijo za vprašanja in odgovore in podobno.
Company.com - nova spletna skupnost za poslovneže

Company.com (slika: techcrunch)

Seveda podobnih strani, ki so namenjene podjetnikom in podjetjem, obstaja že ogromno in za enkrat zgleda, da Company.com od ostalih loči le prepričljiva domena. A spletni skupnosti ne gre napovedovati črne usode. Podprta je namreč s strani mnogih izkušenih podjetnikov in ekspertov s posameznih področij. 

Company.com pravi, da bo poskušala zgraditi omrežje zaupanja vrednih uporabnikov in prodajalcev. Uporabnikom strani bodo na voljo ekskluzivne ponudbe, slednji pa bodo lahko svoje ponudbe predstavljali v CSE nakupovalnem okolju (Comparison Shopping Engine Enviroment).  

Storitve bodo osredotočene na finančne izdelke in rešitve v povezavi s posojili, ki bodo lahko pomagale manjšim podjetjem prebroditi kredite. Na voljo bodo tudi mnogi uporabniški vodiči, odgovori na vprašanja, ki se nanašajo na poslovanje, specifični članki in intervjuji z eksperti, ki so sorodni težavam ali izdelkom, ki lahko pomagajo izboljšati učinkovitost in podjetjem prihraniti nekaj denarja. 

Naročniki bodo lahko na strani promovirali svoje podjetje in pridobili dostop do drugih naročnikov, kar jim bo omogočalo najti nove potrošnike in partnerje znotraj “ekosistema”. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje