Company.com – nova spletna skupnost za poslovneže

Izšla je nova storitev - socialna skupnost Company.com, namenjena manjšim in srednje velikim podjetjem. Njen cilj je, da podjetnikom zagotavlja uporabne vsebine in razne teste, spletno tržnico, sekcijo za vprašanja in odgovore in podobno.
Company.com - nova spletna skupnost za poslovneže

Company.com (slika: techcrunch)

Seveda podobnih strani, ki so namenjene podjetnikom in podjetjem, obstaja že ogromno in za enkrat zgleda, da Company.com od ostalih loči le prepričljiva domena. A spletni skupnosti ne gre napovedovati črne usode. Podprta je namreč s strani mnogih izkušenih podjetnikov in ekspertov s posameznih področij. 

Company.com pravi, da bo poskušala zgraditi omrežje zaupanja vrednih uporabnikov in prodajalcev. Uporabnikom strani bodo na voljo ekskluzivne ponudbe, slednji pa bodo lahko svoje ponudbe predstavljali v CSE nakupovalnem okolju (Comparison Shopping Engine Enviroment).  

Storitve bodo osredotočene na finančne izdelke in rešitve v povezavi s posojili, ki bodo lahko pomagale manjšim podjetjem prebroditi kredite. Na voljo bodo tudi mnogi uporabniški vodiči, odgovori na vprašanja, ki se nanašajo na poslovanje, specifični članki in intervjuji z eksperti, ki so sorodni težavam ali izdelkom, ki lahko pomagajo izboljšati učinkovitost in podjetjem prihraniti nekaj denarja. 

Naročniki bodo lahko na strani promovirali svoje podjetje in pridobili dostop do drugih naročnikov, kar jim bo omogočalo najti nove potrošnike in partnerje znotraj “ekosistema”. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje