Company.com – nova spletna skupnost za poslovneže

Izšla je nova storitev - socialna skupnost Company.com, namenjena manjšim in srednje velikim podjetjem. Njen cilj je, da podjetnikom zagotavlja uporabne vsebine in razne teste, spletno tržnico, sekcijo za vprašanja in odgovore in podobno.
Company.com - nova spletna skupnost za poslovneže

Company.com (slika: techcrunch)

Seveda podobnih strani, ki so namenjene podjetnikom in podjetjem, obstaja že ogromno in za enkrat zgleda, da Company.com od ostalih loči le prepričljiva domena. A spletni skupnosti ne gre napovedovati črne usode. Podprta je namreč s strani mnogih izkušenih podjetnikov in ekspertov s posameznih področij. 

Company.com pravi, da bo poskušala zgraditi omrežje zaupanja vrednih uporabnikov in prodajalcev. Uporabnikom strani bodo na voljo ekskluzivne ponudbe, slednji pa bodo lahko svoje ponudbe predstavljali v CSE nakupovalnem okolju (Comparison Shopping Engine Enviroment).  

Storitve bodo osredotočene na finančne izdelke in rešitve v povezavi s posojili, ki bodo lahko pomagale manjšim podjetjem prebroditi kredite. Na voljo bodo tudi mnogi uporabniški vodiči, odgovori na vprašanja, ki se nanašajo na poslovanje, specifični članki in intervjuji z eksperti, ki so sorodni težavam ali izdelkom, ki lahko pomagajo izboljšati učinkovitost in podjetjem prihraniti nekaj denarja. 

Naročniki bodo lahko na strani promovirali svoje podjetje in pridobili dostop do drugih naročnikov, kar jim bo omogočalo najti nove potrošnike in partnerje znotraj “ekosistema”. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje