Company.com – nova spletna skupnost za poslovneže

Izšla je nova storitev - socialna skupnost Company.com, namenjena manjšim in srednje velikim podjetjem. Njen cilj je, da podjetnikom zagotavlja uporabne vsebine in razne teste, spletno tržnico, sekcijo za vprašanja in odgovore in podobno.
Company.com - nova spletna skupnost za poslovneže

Company.com (slika: techcrunch)

Seveda podobnih strani, ki so namenjene podjetnikom in podjetjem, obstaja že ogromno in za enkrat zgleda, da Company.com od ostalih loči le prepričljiva domena. A spletni skupnosti ne gre napovedovati črne usode. Podprta je namreč s strani mnogih izkušenih podjetnikov in ekspertov s posameznih področij. 

Company.com pravi, da bo poskušala zgraditi omrežje zaupanja vrednih uporabnikov in prodajalcev. Uporabnikom strani bodo na voljo ekskluzivne ponudbe, slednji pa bodo lahko svoje ponudbe predstavljali v CSE nakupovalnem okolju (Comparison Shopping Engine Enviroment).  

Storitve bodo osredotočene na finančne izdelke in rešitve v povezavi s posojili, ki bodo lahko pomagale manjšim podjetjem prebroditi kredite. Na voljo bodo tudi mnogi uporabniški vodiči, odgovori na vprašanja, ki se nanašajo na poslovanje, specifični članki in intervjuji z eksperti, ki so sorodni težavam ali izdelkom, ki lahko pomagajo izboljšati učinkovitost in podjetjem prihraniti nekaj denarja. 

Naročniki bodo lahko na strani promovirali svoje podjetje in pridobili dostop do drugih naročnikov, kar jim bo omogočalo najti nove potrošnike in partnerje znotraj “ekosistema”. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje