COTRUGLI Business School razpisuje 12 E/MBA štipendij

Avtor — 27.03.2014
COTRUGLI Business School najavlja že 9. tekmovanje za štipendije za programa Executive MBA in MBA na COTRUGLI Business School v vrednosti 115 tisoč evrov za slovenske managerje in podjetnike za leto 2014/15!
Prijavite se na Open Education Challenge!

Prijavite se na Open Education Challenge! (Vir slike: sxc.hu)

Projekt štipendiranja je del programa družbene odgovornosti COTRUGLI Business School z namenom vzpodbujanja pozitivnih sprememb v jugovzhodni Evropi. 115.000 EUR bodo v obliki dveh polnih in desetih polovičnih štipendij podelili tistim, ki imajo največji potencial, da prispevajo k kvaliteti menedžmenta v regiji.

Kar 12 slovenskih kandidatov bo prejelo 6 štipendij za COTRUGLI Executive MBA program oziroma 6 štipendij za COTRUGLI MBA program. Vabljeni so vsi proaktivni in ambiciozni kandidati z voditeljskim potencialom, da se prijavijo! Štipendijo bodo prejeli kandidati, ki bodo s svojim znanjem, razmišljanjem in sposobnostmi najbolj navdušili neodvisno komisijo.

Zahteve za prijavo v program štipendiranja za Executive MBA:

  • diploma,
  • dobro znanje angleščine, 
  • najmanj 5 let delovnih izkušenj, 
  • vodstveni položaj v trenutni zaposlitvi. 

Zahteve za prijavo v program štipendiranja za MBA:

  • diploma, 
  • dobro znanje angleščine, 
  • najmanj 3 leta delovnih izkušenj.

Prijavni postopek je sestavljen iz 2 krogov

KROG 1 – registracija do 5. maja 2014, do polnoči

Najkasneje do 5. maja se lahko registrirate v selekcijski postopek. Po registraciji boste v nekaj dneh prejeli klic in opravili še intervju v živo s predstavnikom / predstavnico šole.

KROG 2 – izbor finalistov 11. maja

Štipendijska komisija COTRUGLI bo na podlagi informacij z vaših prijavnih obrazcev izbrala kandidate, ki bodo vstopili v zaključni krog selekcijskega postopka. Selekcijski postopek bo potekal v Ljubljani, in sicer 11. maja.

Namen zaključnega kroga je izbrati po 6 prejemnikov celotnih ali polovičnih štipendij za oba programa (Executive MBA program in MBA program). Drugi krog selekcijskega postopka bo sestavljen v obliki tekmovanja iz individualnih testov in skupinskih nalog. Celoten postopek bo trajal 10 ur.

Vir: MBA

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje