COTRUGLI Business School za leto 2015 razpisuje 12 E/MBA štipendij

Avtor — 28.04.2015
COTRUGLI Buisiness School najavlja že 10. tekmovanje za štipendije za programa Executive MBA in MBA na COTRUGLI Business School. 115.000 EUR bodo v obliki dveh polnih in desetih polovičnih štipendij podelili tistim, ki imajo največji potencial, da prispevajo h kvaliteti menedžmenta v regiji.
COTRUGLI Business School za leto 2015 razpisuje 12 E/MBA štipendij

COTRUGLI Business School za leto 2015 razpisuje 12 E/MBA štipendij

Projekt štipendiranja je del programa družbene odgovornosti COTRUGLI Business School z namenom vzpodbujanja pozitivnih sprememb v jugovzhodni Evropi. 

Kar 12 slovenskih kandidatov bo prejelo 6 štipendij za cotrugli executive mba program oz. 6 štipendij za cotrugli mba program. K prijavi so vabljeni vsi proaktivni in ambiciozni kandidati z voditeljskim potencialom. Štipendijo bodo prejeli kandidati, ki bodo s svojim znanjem, razmišljanjem in sposobnostmi najbolj navdušili neodvisno komisijo. 

Zahteve za prijavo v program štipendiranja za Executive MBA in International MBA program:

  • diploma,
  • dobro znanje angleščine,

Prijavni postopek je sestavljen iz 2 krogov:

KROG 1 – registracija do 28.05.2015, do polnoči

Najkasneje do 28.05.2015 se lahko registrirate v selekcijski postopek. Opravite registracijo na spletnem obrazcu na dnu strani. Po registraciji vas bo kontaktiral predstavnik COTRUGLI in vam posredoval dokumentacijo in pisno nalogo, posredovati boste morali tudi svoj življenjepis. Izmed poslanih dokumentacij in nalog bo žirija naredila ožji izbor kandidatov, ki bodo opravili še intervju s predstavnikom / predstavnico šole.

KROG 2 – izbor finalistov, do 15.06.2015.

Štipendijska komisija COTRUGLI bo na podlagi zgoraj omenjenih informacij izbrala kandidate, ki bodo vstopili v zaključni krog selekcijskega postopka. O izboru, poteku selekcije in finalistih bomo kandidate obvestili preko e-pošte. 

Selekcijski postopek bo potekal pod nadzorom mednarodne žirije Cotrugli Business School. Štipendije bo prejelo po 6 najuspešnejših kandidatov v okviru selekcijskega postopka za vsak program. 

Vrednost štipendije

Na koncu izbora, ko bo izbranih vseh 12 zmagovalcev v obeh kategorijah, bo eden od njih prejel polno štipendijo za Executive MBA v vrednosti 18.000 EUR in eden polno štipendijo za MBA program v vrednosti 15.000 EUR. Ostalih 10 bo prejelo polovične štipendije za EMBA program (9.000 EUR) oz. MBA program (7.500 EUR). 

Izbrani kandidati bodo imeli možnost postati redni udeleženci Executive MBA oz. MBA programa, generacija 2015 / 2016 na COTRUGLI Business School.

Prejemniki delnih štipendij pokrijejo razliko med delno in polno štipendijo; to je znesek, da se doseže polna cena Executive MBA ali MBA programa. Prejemniki polovične štipendije lahko štipendijo brez obveznosti zavrnejo.

Vir: MBA

Oznake: , ,