CrossLoop

Ko se boste odselili ali odšli na daljše potovanje, nikar ne zapustite mame same v boju z računalnikom. Zagotovo bo prišlo do vrste problemov, razlaga na dolgo in široko pa bo ustvarila nepotrebno napetost.
CrossLoop

Prevzemite tuj računalnik z namenom pomoči in ne škodovanja!

CrossLoop omogoča, da preko svojega računalnika, ki je lahko kilometre daleč, dostopate do namizja drugega računalnika. Aplikacijo, ki temelji na peer-to-peer tehnologiji, je potrebno namestiti na obeh napravah.

Razvojna ekipa je za svoj poslovni model v prvem krogu pridobivanja investicij zbrala 3 milijone dolarjev. Aplikacijo naj bi po besedah enega izmed osmih soustanoviteljev uporabljalo 300.000 ljudi, skupaj pa so ji namenili 12 milijonov minut.

Vse skupaj pa ni zgolj namenjeno pomoči vaši mami. Včeraj so namreč predstavili dodatno storitev, ki zapisuje koliko časa ste uporabljali CrossLoop in kolikokrat ste nekomu priskočili na pomoč. Namen tega je, da bi lahko IT svetovalci gradili na svojem imenu ter razvili lasten posel. Po opravljenem delu je mogoče vsakega svetovalca tudi oceniti. Program se lahko uspešno uporablja tudi za učenje ali zgolj za hiter namig v WordPress-u ali PhotoShop-u.

Podobne programe seveda že poznajo IT oddelki velikih korporacij, a je za implementacijo in nakup potrebno odšteti kar nekaj zelencev.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje