CrossLoop

Ko se boste odselili ali odšli na daljše potovanje, nikar ne zapustite mame same v boju z računalnikom. Zagotovo bo prišlo do vrste problemov, razlaga na dolgo in široko pa bo ustvarila nepotrebno napetost.
CrossLoop

Prevzemite tuj računalnik z namenom pomoči in ne škodovanja!

CrossLoop omogoča, da preko svojega računalnika, ki je lahko kilometre daleč, dostopate do namizja drugega računalnika. Aplikacijo, ki temelji na peer-to-peer tehnologiji, je potrebno namestiti na obeh napravah.

Razvojna ekipa je za svoj poslovni model v prvem krogu pridobivanja investicij zbrala 3 milijone dolarjev. Aplikacijo naj bi po besedah enega izmed osmih soustanoviteljev uporabljalo 300.000 ljudi, skupaj pa so ji namenili 12 milijonov minut.

Vse skupaj pa ni zgolj namenjeno pomoči vaši mami. Včeraj so namreč predstavili dodatno storitev, ki zapisuje koliko časa ste uporabljali CrossLoop in kolikokrat ste nekomu priskočili na pomoč. Namen tega je, da bi lahko IT svetovalci gradili na svojem imenu ter razvili lasten posel. Po opravljenem delu je mogoče vsakega svetovalca tudi oceniti. Program se lahko uspešno uporablja tudi za učenje ali zgolj za hiter namig v WordPress-u ali PhotoShop-u.

Podobne programe seveda že poznajo IT oddelki velikih korporacij, a je za implementacijo in nakup potrebno odšteti kar nekaj zelencev.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje