CrossLoop

Ko se boste odselili ali odšli na daljše potovanje, nikar ne zapustite mame same v boju z računalnikom. Zagotovo bo prišlo do vrste problemov, razlaga na dolgo in široko pa bo ustvarila nepotrebno napetost.
CrossLoop

Prevzemite tuj računalnik z namenom pomoči in ne škodovanja!

CrossLoop omogoča, da preko svojega računalnika, ki je lahko kilometre daleč, dostopate do namizja drugega računalnika. Aplikacijo, ki temelji na peer-to-peer tehnologiji, je potrebno namestiti na obeh napravah.

Razvojna ekipa je za svoj poslovni model v prvem krogu pridobivanja investicij zbrala 3 milijone dolarjev. Aplikacijo naj bi po besedah enega izmed osmih soustanoviteljev uporabljalo 300.000 ljudi, skupaj pa so ji namenili 12 milijonov minut.

Vse skupaj pa ni zgolj namenjeno pomoči vaši mami. Včeraj so namreč predstavili dodatno storitev, ki zapisuje koliko časa ste uporabljali CrossLoop in kolikokrat ste nekomu priskočili na pomoč. Namen tega je, da bi lahko IT svetovalci gradili na svojem imenu ter razvili lasten posel. Po opravljenem delu je mogoče vsakega svetovalca tudi oceniti. Program se lahko uspešno uporablja tudi za učenje ali zgolj za hiter namig v WordPress-u ali PhotoShop-u.

Podobne programe seveda že poznajo IT oddelki velikih korporacij, a je za implementacijo in nakup potrebno odšteti kar nekaj zelencev.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje