BLOG MARKETING DELAVNICA

CrossLoop

Ko se boste odselili ali odšli na daljše potovanje, nikar ne zapustite mame same v boju z računalnikom. Zagotovo bo prišlo do vrste problemov, razlaga na dolgo in široko pa bo ustvarila nepotrebno napetost.
CrossLoop

Prevzemite tuj računalnik z namenom pomoči in ne škodovanja!

CrossLoop omogoča, da preko svojega računalnika, ki je lahko kilometre daleč, dostopate do namizja drugega računalnika. Aplikacijo, ki temelji na peer-to-peer tehnologiji, je potrebno namestiti na obeh napravah.

Razvojna ekipa je za svoj poslovni model v prvem krogu pridobivanja investicij zbrala 3 milijone dolarjev. Aplikacijo naj bi po besedah enega izmed osmih soustanoviteljev uporabljalo 300.000 ljudi, skupaj pa so ji namenili 12 milijonov minut.

Vse skupaj pa ni zgolj namenjeno pomoči vaši mami. Včeraj so namreč predstavili dodatno storitev, ki zapisuje koliko časa ste uporabljali CrossLoop in kolikokrat ste nekomu priskočili na pomoč. Namen tega je, da bi lahko IT svetovalci gradili na svojem imenu ter razvili lasten posel. Po opravljenem delu je mogoče vsakega svetovalca tudi oceniti. Program se lahko uspešno uporablja tudi za učenje ali zgolj za hiter namig v WordPress-u ali PhotoShop-u.

Podobne programe seveda že poznajo IT oddelki velikih korporacij, a je za implementacijo in nakup potrebno odšteti kar nekaj zelencev.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje