Slovenski CubeSensors zmagal na TechCrunch Hardware Battlefield!

Med 7. in 10. januarjem je na sejmu zabavne elektronike v Las Vegasu (CES) potekal tudi prvi TechCrunch Hardware Battlefield. Slovenska ekipa CubeSensors, ki se je predstavila skupaj s še 13 ekipami iz enajstih držav, je zmagala!
Slovenski CubeSensors zmagal na TechCrunch Hardware Battlefield!

CubeSensors zmagal na TechCrunch Hardware Battlefield! (Vir slike: CubeSensors)

Med 14 ekipami je komisija izbrala štiri finaliste – CubeSensors, Atlas Wearables, Blaze in Owlet Baby Care. Marko Mrdjenovič in Aleš Špetič, ki bosta domov odnesla kar 50 tisoč dolarjev, sta ponoči že opravila intervju z ekipo TechCrunch. V pogovoru sta dejala: “Odličen občutek je. To je Vegas!”

Kot sta povedala v intervjuju bo del nagrade šel za plače zaposlenih, ki so trdo delali za takšen uspeh, del pa za nadaljnjo produkcijo. Sicer pa so trenutno v fazi pošiljanja prvih pošiljk uporabnikom, v nadaljevanju pa se želijo tudi razširiti.

Spraševali smo se Ali lahko CubeSensors zmaga?

CubeSensors so majhne, stilsko oblikovane kocke, ki merijo številne dejavnike in pogoje znotraj prostorov. Merijo vlago, svetlobo, hrup, temperaturo, zračni pritisk in stopnjo onesnaženja, torej vse, kar lahko vpliva na naše počutje.

Vir: TechCrunch

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje