Slovenski CubeSensors zmagal na TechCrunch Hardware Battlefield!

Avtor — 10.01.2014
Med 7. in 10. januarjem je na sejmu zabavne elektronike v Las Vegasu (CES) potekal tudi prvi TechCrunch Hardware Battlefield. Slovenska ekipa CubeSensors, ki se je predstavila skupaj s še 13 ekipami iz enajstih držav, je zmagala!
Slovenski CubeSensors zmagal na TechCrunch Hardware Battlefield!

CubeSensors zmagal na TechCrunch Hardware Battlefield! (Vir slike: CubeSensors)

Med 14 ekipami je komisija izbrala štiri finaliste – CubeSensors, Atlas Wearables, Blaze in Owlet Baby Care. Marko Mrdjenovič in Aleš Špetič, ki bosta domov odnesla kar 50 tisoč dolarjev, sta ponoči že opravila intervju z ekipo TechCrunch. V pogovoru sta dejala: “Odličen občutek je. To je Vegas!”

Kot sta povedala v intervjuju bo del nagrade šel za plače zaposlenih, ki so trdo delali za takšen uspeh, del pa za nadaljnjo produkcijo. Sicer pa so trenutno v fazi pošiljanja prvih pošiljk uporabnikom, v nadaljevanju pa se želijo tudi razširiti.

Spraševali smo se Ali lahko CubeSensors zmaga?

CubeSensors so majhne, stilsko oblikovane kocke, ki merijo številne dejavnike in pogoje znotraj prostorov. Merijo vlago, svetlobo, hrup, temperaturo, zračni pritisk in stopnjo onesnaženja, torej vse, kar lahko vpliva na naše počutje.

Vir: TechCrunch

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje