Danes in jutri smo na SFI!

Avtor Borut Borštnik — 01.12.2009
Komentiraj!
Torek 1. in 2. decembra sta letos rezervirana za Slovenski forum inovacij. Posebej toplo vas vabimo na program za mlade, kjer pri soorganizaciji pomaga tudi naša organizacija. Danes in jutri si lahko ogledate preko 30 udeležencev na 12 izobraževanjih. Sledila bodo tako predavanja kot tudi okrogle mize gosti iz sveta znanosti, gospodarstva, izobraževalnih ustanov, veliko pa bo tudi inovatorjev, ki bodo predstavili svoje inovacije.
Danes in jutri smo na SFI!

Vabljeni na 4. slovenski forum inovacij.

Dogodek bo otvoril Rok Stritar iz Ekonomske fakultete v Ljubljani, ki bo izvedel delavnico z naslovom od Od ideje do prototipa, v kateri bo predstavil koncept Dschool.

Sledi še ena okrogla miza z Gorazdom Prahom iz podjetja Moje delo. Glavna tematika te okrogle mize bo uporaba talentov v praksi ter v podjetništvu. Pokazali vam bomo, zakaj je pomembno, da počnemo tisto, kar nas veseli. Gostili bomo dva uspešna inovatorja, ki sta svoje inovatorsko znanje uspešno uporabila v podjetju. 

Naslednja je okrogla miza z izjemnimi gosti, ki prihajajo iz gospodarstva, znanstvenih ter izobraževalnih ustanov, organizacij za podporo inovatorstva, na okrogli mizi pa bo tudi predstavnik inovatorjev. Kot smo ugotovili na pripravah, čaka nas izjemno zanimiva okrogla miza s primeri dobrih praks, konkretnimi primeri od inovacije do množične proizvodnje, hkrati pa bo beseda nanesla tudi na vire financiranja inovacij. Okroglo mizo bo vodila Violeta Bulc iz Vibacoma.

V nadaljevanju sledi predavanje Andreja Pompeta iz BrandBusinessScool. Predaval bo o inovativnosti v podjetju, izpostavil bo kako jo vzpodbujati ter zakaj je to sploh pomembno. 

Sledi predstavitev priložnosti za mlade podjetnike v okviru evropskega programa »Erasmus for young Entrepreneurs«.

Sara Brezigar iz podjetja Panta Rei nam bo razkrila kako kako odkriti svoje talente in biti uspešen v karieri.

Za zaključek prvega dneva sledi predstavitev konkretnih izzivov podjetij in organizacij SAŠA regije za študente.

Natančen spored in razpored za drugi dan SFI si poglejte na povezavi:

Slovenski forum inovacij >>

 

Toplo vabljeni na dogodek v okviru 4. Slovenskega foruma inovacij. Zaradi velikega zanimanja vam priporočamo, da na dogodke pridete zgodaj.

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!