DaRa profi: Nov in največji portal davčno-računovodskih rešitev

Avtor — 10.06.2011
Sodobni podjetniki ob natrpanem urniku potrebujete odgovore na iskano vprašanje v najkrajšem možnem času. Prav to vam zagotavlja nov portal DaRa profi, ki ponuja celovite davčno-računovodske rešitve z garancijo pravilnosti in aktualnosti.
DaRa profi: Nov in največji portal davčno-računovodskih rešitev

DaRa profi: Nov in največji portal davčno-računovodskih rešitev

Poglejmo primer: Ali se lahko upošteva investicijska olajšava 30% od nabavne vrednosti klime, alarma? Kaj narekuje zakon in kako izkoristiti vse ugodnosti, ki jih prinaša?

Olajšava za investiranje (po 55.a členu Zakona o davku od dohodkov pravnih oseb, v nadaljevanju ZDDPO-2) določa, da zavezanec lahko uveljavlja znižanje davčne osnove v višini 30% investiranega zneska v opremo in v neopredmetena dolgoročna sredstva, vendar ne več kot 30.000 EUR in največ v višini davčne osnove.

Vprašanje se glasi, ali klimatska in alarmna naprava padeta v kategorijo opreme, od katere zavezanec lahko uveljavlja olajšavo za investiranje v opremo v višini 30%, ali se nabavljeno sredstvo uvršča v kategorijo pohištva in pisarniške opreme, ki ju zakon izvzema iz olajšave?

To boste izvedeli na novem spletnem portalu DaRa profi. Nov in največji davčno-računovodski portal z garancijo zanesljivosti in aktualnosti člankov je najpomembnejši vir informacij za vsakega podjetnika, saj:

  • Seznanja z možnostmi davčnih olajšav ter
  • davčnim optimiziranjem podjetja;
  • Pomaga do jasno usmerjenih financ;
  • Pomaga izboljšati komunikacijo s finančnikom oz. računovodjo in
  • popolnoma informira o davčnih in računovodskih temah.

POSTANI NAROČNIK!

DaRa profi uporabnika celovito informira z vsemi neprestano spreminjajočimi se spremembami in novostmi, ki jih prinašajo zakonodajne spremembe na področju davkov in računovodstva, hkrati pa zapletene vsebine razvozlava s praktičnimi primeri in jih predstavlja na razumljiv, a vendar strokoven način.

Iskane vsebine boste našli enostavno in hitro, kar omogoča napreden iskalnik na vižo ”Googla”. Z njim boste po portalu brskali in filtrirali novice ter tako enostavno ter hitro našli iskane informacije.

Vas zanima tudi vsebina Brezplačna storitev za zasebne namene davčnega zavezanca?
Obiščite portal DaRa profi. V iskalnik kopirajte zgornji naslov in dobili boste želeno vsebino!


Oznake: , ,