Delo v skupnih pisarnah lahko izboljša vašo produktivnost

Avtor — 20.02.2014
Coworking ali delo v skupnih pisarnah zadnje čase postaja čedalje bolj priljubljeno tudi med slovenskimi podjetniki. Že mnogi so namreč ugotovili, da opravljanje dela na tak način zelo dobro vpliva na produktivnost, hkrati pa podjetniku olajša tudi številne druge vidike poslovanja.
Delo v skupnih pisarnah lahko izboljša vašo produktivnost

Delo v skupnih pisarnah lahko izboljša vašo produktivnost (Vir slike: sxc.hu)

Poglejmo si tri glavna področja, na katera coworking (delo v skupnih pisarnah) bistveno vpliva in vam zaradi tega omogoča drastično izboljšanje vaše produktivnosti pri opravljanju dela, še posebej v primeru, da ste do sedaj delali kar od doma. 

Kreativnost

Delo v skupnih pisarnah je veliko bolj navdušujoče kot delo v osamljeni pisarni in mnogim podjetnikom zelo dobro dene k izboljšanju njihove kreativnosti: sem in tja lahko od vaših novih “sodelavcev” pridobite kakšen dober nasvet, za mnenje lahko povprašate tako rekoč kogarkoli iz pisarne, opazujete lahko na kakšen način poslujejo drugi…

Ohranjanje ravnotežja med domom in delom

Opravljanje dela v pisarni, ki je vsaj nekoliko oddaljena od vašega doma, vam bo pomagalo ohranjevati mejo med zasebnim in poslovnim življenjem. Pridobili boste okolje brez distrakcij, zato se boste svojemu delu lahko zares posvetili, hkrati pa boste imeli možnost opravljanja dela po rednem urniku, ki si ga boste sami določili. 

Iščete prostor za delo? Razmislite o MP coworking pisarni!

Mreženje

Se vam je že zgodilo, da ste tekom dela na projektu naleteli na hudo težavo, za katero ste porabili več tednov, morda celo mesecev dela? Z delom v coworkingu bodo takšne težave postale preteklost, saj boste spoznali veliko novih ljudi, strokovnjakov na svojih področjih in jih lahko povprašali za mnenje.

Vir: ShareDesk


Oznake: