Deseti Slovenski forum inovacij

SPIRIT Slovenija vabi k prijavi posameznike, ki se želijo predstaviti svojo inovacijo na 10. Slovenskem forumu inovacij. Rok za oddajo prijav je do prejetja prvih 150 prijav oziroma najkasneje 11. oktobra 2015, do 23:59 ure.
Deseti Slovenski forum inovacij

Deseti Slovenski forum inovacij (Vir slike: Bigstockphoto.com)

Prijava inovacije je brezplačna. Ocenjevalna komisija bo izmed prijavljenih izbrala 45 inovacij, ki se bodo predstavile na 10. Slovenskem forumu inovacij, kjer bo tudi javna razglasitev slovenske inovacije leta 2015 ter podelitev posebnih priznanj po posameznih kategorijah. 

Prijave bo pregledala strokovna komisija

V postopek izbora bo strokovna komisija lahko vključevala tudi zunanje strokovnjake z različnih tehnoloških in poslovnih področij. Prijave bo vrednotila glede na kriterije:

 • izvirnost ideje,
 • stopnja  novosti,
 • obstoječa stopnja oz. možnost komercializacije (tržna privlačnost ideje),
 • praktična in uporabna izvedljivost,
 • stopnja izvedbe in dodelanosti,
 • ekonomski učinki,
 • neposredni družbeni učinki.

Slovenci med polfinalisti na Evropskem tekmovanju socialnih inovacij

Postopek ocenjevanja bo dvofazni. V okviru prve faze ocenjevanja bo komisija izbrala 45 inovacij, ki se bodo predstavili na 10. Slovenskem forumu inovacij. V drugi fazi ocenjevanja bo imelo vseh 45 izbranih avtorjev inovacij možnost osebne predstavitve pred posebno komisijo, ki bo odločila o prejemnikih posebnih priznanj.

SPIRIT Slovenija bo ocenjevala ter razglasila slovenske inovacije leta 2015 v naslednjih kategorijah:

 • inovacija posameznika ali skupine posameznikov,
 • inovacija mikro podjetja,
 • inovacija malega podjetja,
 • inovacija srednjega ali velikega podjetja.

Letos bo prvič podeljeno tudi posebno priznanje za inovacijo z družbenim učinkom med vsemi prijavljenimi inovacijami.

Kot pretekla leta bo avtorjem izbranih inovacij omogočen brezplačni razstavni prostor ter promocijske aktivnosti. Dodatno pa bo letos zagotovljena organizacija neposrednih poslovnih stikov in pogovorov z različnimi strokovnjaki, poslovneži in investitorji ter možnost neposredne predstavitve inovacije pred tujimi investitorji na dogodku COINVEST, ki bo potekal na isti lokaciji, vzporedno z drugim dnem Slovenskega foruma inovacij. 

Z desetim jubilejem Slovenski forum inovacij postaja mednarodna prireditev z vključevanjem poslovne in investicijske javnosti iz območja osrednje in jugovzhodne Evrope. Vizija dogodka je postati ena od pomembnejših inovacijsko-investicijskih prireditev v tem delu Evrope, in na ta način prispevati k vzpostavljanju poslovnih vezi med slovenskim in tujim inovativnim potencialom.

10.  Slovenski forum inovacij, bo potekal 17. in 18. novembra 2015, v Šempetru pri Gorici. Omogočen bo prost vstop za vse obiskovalce.

Več informacij in prijave: foruminovacij.si.

Težave z inovativnostjo?

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje