DesignON pod okriljem StartUP Novo mesto

V petek, 18. aprila je v Novem mestu pod okriljem organizacije StartUp Novo mesto začela delovati kreativna skupnost DesignOn, otvoritev katere je obeležilo tudi predavanje industrijskega oblikovalca Georgeja Gedla.
DesignON pod okriljem StartUP Novo mesto

DesignON pod okriljem StartUP Novo mesto (Foto: arhiv DesignON)

Namen skupnosti DesignON je povezovanje in izobraževanje oblikovalcev vseh področij, interdisciplinarno povezovanje ter razvoj in realizacija podjetniških idej; v najširšem smislu pa ozaveščanje širše populacije o pomenu oblikovanja in dvig njegove kakovosti.

Skupnost oblikovalcev Design ON odprla svoja vrata

»StartUP Novo mesto je imel idejo o zasnovi različnih skupnosti, kjer bi se na lokalni ravni med seboj povezovali mladi znotraj ene oz. podobnih strok. Med drugim je nastala tudi skupnost oblikovalcev DesignON,« nam zaupa članica slednjega, Katja Turk.

»Glede na to, da prihajamo iz različnih oblikovalskih smeri, se medsebojno dopolnjujemo in nadalje neformalno izobražujemo ter tako nadgrajujemo že pridobljena znanja in izkušnje. Okrilje StartUp-a Novo mesto nam omogoča povezovanje z drugimi posamezniki, skupinami oz. podjetji, ki za realizacije lastnih podjetniških idej potrebujejo oblikovalce, hkrati pa imamo kot oblikovalci z lastnimi podjetniškimi idejami podporo širše skupnosti. Naše druženje pa pripomore tudi k širjenju poznanstev in boljšim prijateljskim vezem,« razloži Turkova.

                                Fotografija: arhiv DesignON

Nadgradnje in vizije

Prvi projekt skupine DesignON v sklopu StartUP-a Novo mesto bo v prihajajočem mesecu izvedena pisarna v naravi – t.i. Open Office. To pa še zdaleč ni vse …

»Poleg povezovanja z mladimi, si želimo tudi medgeneracijskega sodelovanja z že uveljavljenimi oblikovalci in podjetji. V ta namen bomo tudi v prihodnje organizirali javna predavanja gostov z zanimivimi življenjskimi in strokovnimi izkušnjamiNajpomembneje pa se nam zdi spodbujati mlade oblikovalce k uspešnemu (so)delovanju, zato vabljeni, da se nam pridružite,« Turkova še poziva vse mlade z oblikovalsko žilico.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje