DesignON pod okriljem StartUP Novo mesto

V petek, 18. aprila je v Novem mestu pod okriljem organizacije StartUp Novo mesto začela delovati kreativna skupnost DesignOn, otvoritev katere je obeležilo tudi predavanje industrijskega oblikovalca Georgeja Gedla.
DesignON pod okriljem StartUP Novo mesto

DesignON pod okriljem StartUP Novo mesto (Foto: arhiv DesignON)

Namen skupnosti DesignON je povezovanje in izobraževanje oblikovalcev vseh področij, interdisciplinarno povezovanje ter razvoj in realizacija podjetniških idej; v najširšem smislu pa ozaveščanje širše populacije o pomenu oblikovanja in dvig njegove kakovosti.

Skupnost oblikovalcev Design ON odprla svoja vrata

»StartUP Novo mesto je imel idejo o zasnovi različnih skupnosti, kjer bi se na lokalni ravni med seboj povezovali mladi znotraj ene oz. podobnih strok. Med drugim je nastala tudi skupnost oblikovalcev DesignON,« nam zaupa članica slednjega, Katja Turk.

»Glede na to, da prihajamo iz različnih oblikovalskih smeri, se medsebojno dopolnjujemo in nadalje neformalno izobražujemo ter tako nadgrajujemo že pridobljena znanja in izkušnje. Okrilje StartUp-a Novo mesto nam omogoča povezovanje z drugimi posamezniki, skupinami oz. podjetji, ki za realizacije lastnih podjetniških idej potrebujejo oblikovalce, hkrati pa imamo kot oblikovalci z lastnimi podjetniškimi idejami podporo širše skupnosti. Naše druženje pa pripomore tudi k širjenju poznanstev in boljšim prijateljskim vezem,« razloži Turkova.

                                Fotografija: arhiv DesignON

Nadgradnje in vizije

Prvi projekt skupine DesignON v sklopu StartUP-a Novo mesto bo v prihajajočem mesecu izvedena pisarna v naravi – t.i. Open Office. To pa še zdaleč ni vse …

»Poleg povezovanja z mladimi, si želimo tudi medgeneracijskega sodelovanja z že uveljavljenimi oblikovalci in podjetji. V ta namen bomo tudi v prihodnje organizirali javna predavanja gostov z zanimivimi življenjskimi in strokovnimi izkušnjamiNajpomembneje pa se nam zdi spodbujati mlade oblikovalce k uspešnemu (so)delovanju, zato vabljeni, da se nam pridružite,« Turkova še poziva vse mlade z oblikovalsko žilico.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje