DeTENS se poteguje za zmago na Global Startup Battle

Ekipa deTENS, ki je bila tudi ena izmed zmagovalnih ekip Startup vikenda Slovenija (v Tehnološkem parku Ljubljana), se sedaj poteguje še za zmago na Global Startup Battle. Za njihovo idejo lahko glasujete vse do 6. decembra.
DeTENS se poteguje za zmago na Global Startup Battle

DeTENS

DeTENS je sodobna naprava za nevromišično električno stimulacijo (EMS) in transkutano električno stimulacijo živcev (TENS) oziroma, na kratko, virtualni fizioterapevt na domu. Prednost naprave pa je tudi v tem, da jo lahko v obliki mobilne aplikacije prenesete na svoj pametni telefon, s čimer se lahko povežete z najboljšimi fizioterapevti.

Global Startup Battle (GSB), kjer se slovenska ekipa deTENS poteguje za zmago, je iniciativa, ki jo je ustvarila ameriška neprofitna organizacija Startup Weekend iz Seattla. Prvi GSB je bil organiziran leta 2011. Do leta 2012 je pridobil že tako veliko prepoznavnost, da se je na tekmovanje prijavilo več kot 10.000 ljudi, ki so sestavljali več kot 1200 ekip. Tekmovanje pri GSB je razdeljeno v tri faze:

1. Lokalno tekmovanje. Ekipa mora zmagati na lokalnem Startup vikend tekmovanju. V Sloveniji je tekmovanje potekalo med 22. in 24. novembrom, ekipa deTENS pa je osvojila prvo mesto v ljubljanskem Tehnološkem parku.

2. Tekmovanje v priljubljenosti. Širša javnost s spletnim glasovanjem izbere 15 ekip, ki se jim zdijo najboljše. Le te se uvrstijo v tretji krog.

3. Žirija izbere zmagovalca. Med 15 finalisti strokovna žirija odloči, katera ekipa ima najboljšo, najbolj inovativno idejo.

GSB se je letos začela 15. novembra, zaključila pa 24. novembra 2013. Sedaj je čas za glasovanje (2. faza tekmovanja) in izbor zmagovalca. Za deTENS lahko glasujete tako, da kliknete na povezavo: 

Glasujete lahko do vključno 6. decembra 2013. Po tem bo usoda ekip prepuščena žiriji.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje