DeTENS se poteguje za zmago na Global Startup Battle

Ekipa deTENS, ki je bila tudi ena izmed zmagovalnih ekip Startup vikenda Slovenija (v Tehnološkem parku Ljubljana), se sedaj poteguje še za zmago na Global Startup Battle. Za njihovo idejo lahko glasujete vse do 6. decembra.
DeTENS se poteguje za zmago na Global Startup Battle

DeTENS

DeTENS je sodobna naprava za nevromišično električno stimulacijo (EMS) in transkutano električno stimulacijo živcev (TENS) oziroma, na kratko, virtualni fizioterapevt na domu. Prednost naprave pa je tudi v tem, da jo lahko v obliki mobilne aplikacije prenesete na svoj pametni telefon, s čimer se lahko povežete z najboljšimi fizioterapevti.

Global Startup Battle (GSB), kjer se slovenska ekipa deTENS poteguje za zmago, je iniciativa, ki jo je ustvarila ameriška neprofitna organizacija Startup Weekend iz Seattla. Prvi GSB je bil organiziran leta 2011. Do leta 2012 je pridobil že tako veliko prepoznavnost, da se je na tekmovanje prijavilo več kot 10.000 ljudi, ki so sestavljali več kot 1200 ekip. Tekmovanje pri GSB je razdeljeno v tri faze:

1. Lokalno tekmovanje. Ekipa mora zmagati na lokalnem Startup vikend tekmovanju. V Sloveniji je tekmovanje potekalo med 22. in 24. novembrom, ekipa deTENS pa je osvojila prvo mesto v ljubljanskem Tehnološkem parku.

2. Tekmovanje v priljubljenosti. Širša javnost s spletnim glasovanjem izbere 15 ekip, ki se jim zdijo najboljše. Le te se uvrstijo v tretji krog.

3. Žirija izbere zmagovalca. Med 15 finalisti strokovna žirija odloči, katera ekipa ima najboljšo, najbolj inovativno idejo.

GSB se je letos začela 15. novembra, zaključila pa 24. novembra 2013. Sedaj je čas za glasovanje (2. faza tekmovanja) in izbor zmagovalca. Za deTENS lahko glasujete tako, da kliknete na povezavo: 

Glasujete lahko do vključno 6. decembra 2013. Po tem bo usoda ekip prepuščena žiriji.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje