DeTENS se poteguje za zmago na Global Startup Battle

Ekipa deTENS, ki je bila tudi ena izmed zmagovalnih ekip Startup vikenda Slovenija (v Tehnološkem parku Ljubljana), se sedaj poteguje še za zmago na Global Startup Battle. Za njihovo idejo lahko glasujete vse do 6. decembra.
DeTENS se poteguje za zmago na Global Startup Battle

DeTENS

DeTENS je sodobna naprava za nevromišično električno stimulacijo (EMS) in transkutano električno stimulacijo živcev (TENS) oziroma, na kratko, virtualni fizioterapevt na domu. Prednost naprave pa je tudi v tem, da jo lahko v obliki mobilne aplikacije prenesete na svoj pametni telefon, s čimer se lahko povežete z najboljšimi fizioterapevti.

Global Startup Battle (GSB), kjer se slovenska ekipa deTENS poteguje za zmago, je iniciativa, ki jo je ustvarila ameriška neprofitna organizacija Startup Weekend iz Seattla. Prvi GSB je bil organiziran leta 2011. Do leta 2012 je pridobil že tako veliko prepoznavnost, da se je na tekmovanje prijavilo več kot 10.000 ljudi, ki so sestavljali več kot 1200 ekip. Tekmovanje pri GSB je razdeljeno v tri faze:

1. Lokalno tekmovanje. Ekipa mora zmagati na lokalnem Startup vikend tekmovanju. V Sloveniji je tekmovanje potekalo med 22. in 24. novembrom, ekipa deTENS pa je osvojila prvo mesto v ljubljanskem Tehnološkem parku.

2. Tekmovanje v priljubljenosti. Širša javnost s spletnim glasovanjem izbere 15 ekip, ki se jim zdijo najboljše. Le te se uvrstijo v tretji krog.

3. Žirija izbere zmagovalca. Med 15 finalisti strokovna žirija odloči, katera ekipa ima najboljšo, najbolj inovativno idejo.

GSB se je letos začela 15. novembra, zaključila pa 24. novembra 2013. Sedaj je čas za glasovanje (2. faza tekmovanja) in izbor zmagovalca. Za deTENS lahko glasujete tako, da kliknete na povezavo: 

Glasujete lahko do vključno 6. decembra 2013. Po tem bo usoda ekip prepuščena žiriji.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje