Dewesoft je Zlata gazela 2012!

Po izboru Dnevnika je najboljše in najhitrejše rastoče podjetje trboveljski Dewesoft, ki je bil že leta 2009 izbran za bronasto gazelo. Podjetje beleži 3,5-kratno povečanje prodaje v petih letih in podvojitev dodane vrednosti, ki je v letu 2011 znašala 95.000 evrov na zaposlenega.
Dewesoft je Zlata gazela 2012!

Dewesoft je Zlata gazela 2012! (Vir slike: Tomaž Skale, dnevnik.si)

Podjetje Dewesoft izrazito cilja na tujino, kjer zaradi svojih inovacij in znanja postaja pomemben partner najprestižnejših znamk v različnih industrijah, kot sta na primer NASA in BMW – to pa zagotovo uspe le redkim v svetovnem merilu. Poleg inovacij v programski opremi razvijajo tudi lastno inovativno aparaturno opremo, kar daje njihovim izdelkom še toliko večjo težo in še večjo konkurenčno prednost pred zasledovalci.

Srebrna gazela je GMT d.o.o.

Srebrno gazelo je prejelo podjetje GMT d.o.o., dravsko-pomurska gazela, ki je naziv regijske gazele dobila že lani in na finalnem tekmovanju prejela nagrado Bronasta gazela. Avtomobilska branža je lahko v času krize lahko tudi priložnost, v kolikor se podjetje zna prilagajati spremembam. Podjetje, ki letos praznuje drugo desetletje delovanja, je preteklo leto končalo s 40,6 milijona evrov prihodkov, od tega je čisti dobiček znašal 4,6 milijona evrov.

Bronasta gazela je LOTRIČ Meroslovje

Podjetje LOTRIČ Meroslovje, d.o.o., ki je na področju meroslovja vodilno podjetje v Sloveniji, je prejelo Bronasto gazelo.V trenutni gospodarski situaciji se posvečajo predvsem v skrb za trdnost kolektiva, pridobivanje kupcev in zadovoljevanje njihovih potreb. V podjetju upoštevajo tudi predloge zaposlenih, ki sprožajo majhne izboljšave in korake, kar pa pomeni rast, prepoznavnost in pripelje do rezultatov.

Vir: Dnevnik

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje