Dewesoft je Zlata gazela 2012!

Po izboru Dnevnika je najboljše in najhitrejše rastoče podjetje trboveljski Dewesoft, ki je bil že leta 2009 izbran za bronasto gazelo. Podjetje beleži 3,5-kratno povečanje prodaje v petih letih in podvojitev dodane vrednosti, ki je v letu 2011 znašala 95.000 evrov na zaposlenega.
Dewesoft je Zlata gazela 2012!

Dewesoft je Zlata gazela 2012! (Vir slike: Tomaž Skale, dnevnik.si)

Podjetje Dewesoft izrazito cilja na tujino, kjer zaradi svojih inovacij in znanja postaja pomemben partner najprestižnejših znamk v različnih industrijah, kot sta na primer NASA in BMW – to pa zagotovo uspe le redkim v svetovnem merilu. Poleg inovacij v programski opremi razvijajo tudi lastno inovativno aparaturno opremo, kar daje njihovim izdelkom še toliko večjo težo in še večjo konkurenčno prednost pred zasledovalci.

Srebrna gazela je GMT d.o.o.

Srebrno gazelo je prejelo podjetje GMT d.o.o., dravsko-pomurska gazela, ki je naziv regijske gazele dobila že lani in na finalnem tekmovanju prejela nagrado Bronasta gazela. Avtomobilska branža je lahko v času krize lahko tudi priložnost, v kolikor se podjetje zna prilagajati spremembam. Podjetje, ki letos praznuje drugo desetletje delovanja, je preteklo leto končalo s 40,6 milijona evrov prihodkov, od tega je čisti dobiček znašal 4,6 milijona evrov.

Bronasta gazela je LOTRIČ Meroslovje

Podjetje LOTRIČ Meroslovje, d.o.o., ki je na področju meroslovja vodilno podjetje v Sloveniji, je prejelo Bronasto gazelo.V trenutni gospodarski situaciji se posvečajo predvsem v skrb za trdnost kolektiva, pridobivanje kupcev in zadovoljevanje njihovih potreb. V podjetju upoštevajo tudi predloge zaposlenih, ki sprožajo majhne izboljšave in korake, kar pa pomeni rast, prepoznavnost in pripelje do rezultatov.

Vir: Dnevnik

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje