Dewesoft je Zlata gazela 2012!

Po izboru Dnevnika je najboljše in najhitrejše rastoče podjetje trboveljski Dewesoft, ki je bil že leta 2009 izbran za bronasto gazelo. Podjetje beleži 3,5-kratno povečanje prodaje v petih letih in podvojitev dodane vrednosti, ki je v letu 2011 znašala 95.000 evrov na zaposlenega.
Dewesoft je Zlata gazela 2012!

Dewesoft je Zlata gazela 2012! (Vir slike: Tomaž Skale, dnevnik.si)

Podjetje Dewesoft izrazito cilja na tujino, kjer zaradi svojih inovacij in znanja postaja pomemben partner najprestižnejših znamk v različnih industrijah, kot sta na primer NASA in BMW – to pa zagotovo uspe le redkim v svetovnem merilu. Poleg inovacij v programski opremi razvijajo tudi lastno inovativno aparaturno opremo, kar daje njihovim izdelkom še toliko večjo težo in še večjo konkurenčno prednost pred zasledovalci.

Srebrna gazela je GMT d.o.o.

Srebrno gazelo je prejelo podjetje GMT d.o.o., dravsko-pomurska gazela, ki je naziv regijske gazele dobila že lani in na finalnem tekmovanju prejela nagrado Bronasta gazela. Avtomobilska branža je lahko v času krize lahko tudi priložnost, v kolikor se podjetje zna prilagajati spremembam. Podjetje, ki letos praznuje drugo desetletje delovanja, je preteklo leto končalo s 40,6 milijona evrov prihodkov, od tega je čisti dobiček znašal 4,6 milijona evrov.

Bronasta gazela je LOTRIČ Meroslovje

Podjetje LOTRIČ Meroslovje, d.o.o., ki je na področju meroslovja vodilno podjetje v Sloveniji, je prejelo Bronasto gazelo.V trenutni gospodarski situaciji se posvečajo predvsem v skrb za trdnost kolektiva, pridobivanje kupcev in zadovoljevanje njihovih potreb. V podjetju upoštevajo tudi predloge zaposlenih, ki sprožajo majhne izboljšave in korake, kar pa pomeni rast, prepoznavnost in pripelje do rezultatov.

Vir: Dnevnik

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje