Dewesoft je Zlata gazela 2012!

Po izboru Dnevnika je najboljše in najhitrejše rastoče podjetje trboveljski Dewesoft, ki je bil že leta 2009 izbran za bronasto gazelo. Podjetje beleži 3,5-kratno povečanje prodaje v petih letih in podvojitev dodane vrednosti, ki je v letu 2011 znašala 95.000 evrov na zaposlenega.
Dewesoft je Zlata gazela 2012!

Dewesoft je Zlata gazela 2012! (Vir slike: Tomaž Skale, dnevnik.si)

Podjetje Dewesoft izrazito cilja na tujino, kjer zaradi svojih inovacij in znanja postaja pomemben partner najprestižnejših znamk v različnih industrijah, kot sta na primer NASA in BMW – to pa zagotovo uspe le redkim v svetovnem merilu. Poleg inovacij v programski opremi razvijajo tudi lastno inovativno aparaturno opremo, kar daje njihovim izdelkom še toliko večjo težo in še večjo konkurenčno prednost pred zasledovalci.

Srebrna gazela je GMT d.o.o.

Srebrno gazelo je prejelo podjetje GMT d.o.o., dravsko-pomurska gazela, ki je naziv regijske gazele dobila že lani in na finalnem tekmovanju prejela nagrado Bronasta gazela. Avtomobilska branža je lahko v času krize lahko tudi priložnost, v kolikor se podjetje zna prilagajati spremembam. Podjetje, ki letos praznuje drugo desetletje delovanja, je preteklo leto končalo s 40,6 milijona evrov prihodkov, od tega je čisti dobiček znašal 4,6 milijona evrov.

Bronasta gazela je LOTRIČ Meroslovje

Podjetje LOTRIČ Meroslovje, d.o.o., ki je na področju meroslovja vodilno podjetje v Sloveniji, je prejelo Bronasto gazelo.V trenutni gospodarski situaciji se posvečajo predvsem v skrb za trdnost kolektiva, pridobivanje kupcev in zadovoljevanje njihovih potreb. V podjetju upoštevajo tudi predloge zaposlenih, ki sprožajo majhne izboljšave in korake, kar pa pomeni rast, prepoznavnost in pripelje do rezultatov.

Vir: Dnevnik

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,