DiaGenomi začenja sodelovanje z ruskim Genomed Company

Družba DiaGenomi, slovenski visokotehnološki startup, ki posluje na področju personalizirane medicine, je naznanilo začetek sodelovanja z ruskim podjetjem Genomed Company, vodilnim podjetjem na področju nudenja personalizirane medicine v Rusiji.
SAOP izvaža znanje in dobre prakse

SAOP izvaža znanje in dobre prakse (Vir slike: sxc.hu)

DiaGenomi d.o.o., zmagovalec Tekmovanja za najboljši poslovni načrt 2011 in zmagovalec tekmovanja Start:up Slovenija 2011, je pred kratkim podpisalo distributersko pogodbo z ruskim podjetjem Genomed Company. 

DiaGenomi, leta 2010 ustanovljena družba, se ukvarja z razvojem in zagotavljanjem storitev in rešitev na različnih področjih molekularne biologije. Nudijo genetske analize raka dojke in debelega črevesja, ki omogočajo učinkovitejše, hitrejše in posamezniku prilagojeno zdravljenje, poleg tega pa nudijo tudi genetske analize kardiovaskularnega sistema, ki posamezniku pokažejo smernice za bolj zdrav življenjski slog.

Podobno kot DiaGenomi tudi ruski Genomed Company posluje na področju personalizirane medicine. Kot je povedal Klemen Španinger, direktor podjetja DiaGenomi d.o.o., so Genomed Company kot partnerja izbrali predvsem zaradi dejstva, da jih družijo enake vrednote na področju zdravstvene preventive in personalizirane medicine. V DiaGenomi smo ponosni, da je podjetje Genomed Company naš partner in ambasador naših produktov v Rusiji“, je še poudaril.

Priporočamo: MP intervju: Klemen Španinger – DiaGenomi

Dekodiranje človeškega genoma je spremenilo naše razumevanje izvora, diagnostike in zdravljenja številnih bolezni. Medicinska genomika že spremenja načine zdravstvene nege in verjamem, da bomo s pomočjo partnerstva s podjetjem DiaGenomi še izboljšali izbiro individualne, personalizirane terapije na področju onkologije ter kardiovaskularnih bolezni v Rusiji,” je dodal Sergey Korostelev, direktor podjetja Genomed Company.

Vir: DiaGenomi

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje