DiaGenomi začenja sodelovanje z ruskim Genomed Company

Družba DiaGenomi, slovenski visokotehnološki startup, ki posluje na področju personalizirane medicine, je naznanilo začetek sodelovanja z ruskim podjetjem Genomed Company, vodilnim podjetjem na področju nudenja personalizirane medicine v Rusiji.
SAOP izvaža znanje in dobre prakse

SAOP izvaža znanje in dobre prakse (Vir slike: sxc.hu)

DiaGenomi d.o.o., zmagovalec Tekmovanja za najboljši poslovni načrt 2011 in zmagovalec tekmovanja Start:up Slovenija 2011, je pred kratkim podpisalo distributersko pogodbo z ruskim podjetjem Genomed Company. 

DiaGenomi, leta 2010 ustanovljena družba, se ukvarja z razvojem in zagotavljanjem storitev in rešitev na različnih področjih molekularne biologije. Nudijo genetske analize raka dojke in debelega črevesja, ki omogočajo učinkovitejše, hitrejše in posamezniku prilagojeno zdravljenje, poleg tega pa nudijo tudi genetske analize kardiovaskularnega sistema, ki posamezniku pokažejo smernice za bolj zdrav življenjski slog.

Podobno kot DiaGenomi tudi ruski Genomed Company posluje na področju personalizirane medicine. Kot je povedal Klemen Španinger, direktor podjetja DiaGenomi d.o.o., so Genomed Company kot partnerja izbrali predvsem zaradi dejstva, da jih družijo enake vrednote na področju zdravstvene preventive in personalizirane medicine. V DiaGenomi smo ponosni, da je podjetje Genomed Company naš partner in ambasador naših produktov v Rusiji“, je še poudaril.

Priporočamo: MP intervju: Klemen Španinger – DiaGenomi

Dekodiranje človeškega genoma je spremenilo naše razumevanje izvora, diagnostike in zdravljenja številnih bolezni. Medicinska genomika že spremenja načine zdravstvene nege in verjamem, da bomo s pomočjo partnerstva s podjetjem DiaGenomi še izboljšali izbiro individualne, personalizirane terapije na področju onkologije ter kardiovaskularnih bolezni v Rusiji,” je dodal Sergey Korostelev, direktor podjetja Genomed Company.

Vir: DiaGenomi

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje