Direktna povezava podjetnika z računovodjem

Vsem, ki pišete ponudbe in račune na roko, brskate po papirjih in kličete računovodjo, da preveri podatke, bomo v torek, 10. 9. 2013, na brezplačnem spletnem seminarju pokazali, kako se podjetnik poveže z računovodjo preko spleta z najbolj priljubljenim slovenskim spletnim programom miniMAX.
Direktna povezava podjetnika z računovodjem

Direktna povezava podjetnika z računovodjem (Vir saop.si)

miniMAX je najbolj priljubljen spletni računovodski program, ki podjetniku in računovodji omogoča, da imata sočasno na voljo najnovejše podatke iz poslovanja. Z njegovo uporabo podjetniki pridobite neprekinjen nadzor nad poslovanjem in možnost, da najbolj nujne primere preko spleta rešite kar z dopusta.

Brezplačna predstavitev računovodskega programa miniMAX

Spoznajte prednosti miniMAXa za vaše poslovanje in računovodski servis na brezplačni predstavitvi. V kratkem času boste dobili celovit pregled nad programom, funkcionalnostmi in koristmi za vaše poslovanje. 

Vsebina predstavitve

Splošni del za podjetnike in računovodje:

  • Glavne koristi pri uporabi miniMAXa 
  • Prikaz najpogosteje uporabljenih funkcionalnosti za podjetnike 
  • Kako se povezujeta podjetnik in računovodja 
  • Paketi in cene 

Knjiženje in poročila za računovodje:

  • Predstavitev knjigovodskega dela programa

Za spremljanje predstavitve ne potrebujete nobenega posebnega programa. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja (sicer pa boste vprašanja lahko postavljali tudi pisno).

Na brezplačno predstavitev računovodskega programa miniMAX se lahko prijavite na povezavi: Brezplačna predstavitev miniMAXa >>

V podjetju SAOP so pripravili posebno akcijsko ponudbo za vse nove uporabnike miniMAXa: Ob registraciji do 15. septembra 2013 prejmete novi uporabniki 50 odstotni popust za prva dva meseca uporabe! Več o akcijski ponudbi >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje