Direktna povezava podjetnika z računovodjem

Vsem, ki pišete ponudbe in račune na roko, brskate po papirjih in kličete računovodjo, da preveri podatke, bomo v torek, 10. 9. 2013, na brezplačnem spletnem seminarju pokazali, kako se podjetnik poveže z računovodjo preko spleta z najbolj priljubljenim slovenskim spletnim programom miniMAX.
Direktna povezava podjetnika z računovodjem

Direktna povezava podjetnika z računovodjem (Vir saop.si)

miniMAX je najbolj priljubljen spletni računovodski program, ki podjetniku in računovodji omogoča, da imata sočasno na voljo najnovejše podatke iz poslovanja. Z njegovo uporabo podjetniki pridobite neprekinjen nadzor nad poslovanjem in možnost, da najbolj nujne primere preko spleta rešite kar z dopusta.

Brezplačna predstavitev računovodskega programa miniMAX

Spoznajte prednosti miniMAXa za vaše poslovanje in računovodski servis na brezplačni predstavitvi. V kratkem času boste dobili celovit pregled nad programom, funkcionalnostmi in koristmi za vaše poslovanje. 

Vsebina predstavitve

Splošni del za podjetnike in računovodje:

  • Glavne koristi pri uporabi miniMAXa 
  • Prikaz najpogosteje uporabljenih funkcionalnosti za podjetnike 
  • Kako se povezujeta podjetnik in računovodja 
  • Paketi in cene 

Knjiženje in poročila za računovodje:

  • Predstavitev knjigovodskega dela programa

Za spremljanje predstavitve ne potrebujete nobenega posebnega programa. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja (sicer pa boste vprašanja lahko postavljali tudi pisno).

Na brezplačno predstavitev računovodskega programa miniMAX se lahko prijavite na povezavi: Brezplačna predstavitev miniMAXa >>

V podjetju SAOP so pripravili posebno akcijsko ponudbo za vse nove uporabnike miniMAXa: Ob registraciji do 15. septembra 2013 prejmete novi uporabniki 50 odstotni popust za prva dva meseca uporabe! Več o akcijski ponudbi >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje