Direktna povezava podjetnika z računovodjem

Vsem, ki pišete ponudbe in račune na roko, brskate po papirjih in kličete računovodjo, da preveri podatke, bomo v torek, 10. 9. 2013, na brezplačnem spletnem seminarju pokazali, kako se podjetnik poveže z računovodjo preko spleta z najbolj priljubljenim slovenskim spletnim programom miniMAX.
Direktna povezava podjetnika z računovodjem

Direktna povezava podjetnika z računovodjem (Vir saop.si)

miniMAX je najbolj priljubljen spletni računovodski program, ki podjetniku in računovodji omogoča, da imata sočasno na voljo najnovejše podatke iz poslovanja. Z njegovo uporabo podjetniki pridobite neprekinjen nadzor nad poslovanjem in možnost, da najbolj nujne primere preko spleta rešite kar z dopusta.

Brezplačna predstavitev računovodskega programa miniMAX

Spoznajte prednosti miniMAXa za vaše poslovanje in računovodski servis na brezplačni predstavitvi. V kratkem času boste dobili celovit pregled nad programom, funkcionalnostmi in koristmi za vaše poslovanje. 

Vsebina predstavitve

Splošni del za podjetnike in računovodje:

  • Glavne koristi pri uporabi miniMAXa 
  • Prikaz najpogosteje uporabljenih funkcionalnosti za podjetnike 
  • Kako se povezujeta podjetnik in računovodja 
  • Paketi in cene 

Knjiženje in poročila za računovodje:

  • Predstavitev knjigovodskega dela programa

Za spremljanje predstavitve ne potrebujete nobenega posebnega programa. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja (sicer pa boste vprašanja lahko postavljali tudi pisno).

Na brezplačno predstavitev računovodskega programa miniMAX se lahko prijavite na povezavi: Brezplačna predstavitev miniMAXa >>

V podjetju SAOP so pripravili posebno akcijsko ponudbo za vse nove uporabnike miniMAXa: Ob registraciji do 15. septembra 2013 prejmete novi uporabniki 50 odstotni popust za prva dva meseca uporabe! Več o akcijski ponudbi >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje