Discovery po nakupih: 250 milijonov za How stuff works

Avtor — 15.10.2007
Wall Street Journal poroča o novem nakupu povezanim s spletom.
Discovery po nakupih: 250 milijonov za How stuff works

Obisk spletnega mesta Discovery je pod pričakovanji.

Discovery želi z nakupom spletni publiki približati svojo obširno zbirko video vsebin, mednje spada tudi popularna serija Mythbusters in televizijska programa Animal planet ter Discovery Channel.

How stuff works je bil ustanovljen že leta 1998 in od takrat ponuja izobraževalno-zabavni program. Glede na podatke, ki jih beleži agencija Alexa je vrh popularnosti stran dosegla v letu 2005, od takrat pa promet upada. Kljub temu je spletišče na lestvici top 2000 spletnih strani.

Vir:  TechCrunch

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje