Do 15. februarja do polnoči čas za prijavo na Start:up

Avtor Borut Borštnik — 12.02.2010
Komentiraj!
Vabimo vsa mlada inovativna podjetja, da pohitijo s prijavo, saj se rok za prijavo izteče 15. februarja. S prijavijo na nacionalno podjetniško tekmovanje se lahko potegujete za laskav naziv “Slovenski start-up leta 2010”. Zmagovalca čaka tudi finančna nagrada v višini 10.000 EUR, vstopnica za program CEED TOP CLASS in kristalni kipec.
Do 15. februarja do polnoči čas za prijavo na Start:up

Še nekaj dni imate za prijavo na Start:up!

Le še nekaj dni za prijavo na nacionalno tekmovanje start-up podjetij

15. februarja ob polnoči se izteče rok za prijavo na tekmovanje Start:up Slovenija. V preteklih dveh letih se je tekmovanja Startu:up Slovenija udeležilo 75 mladih slovenskih inovativnih podjetij, na delavnicah in dogodkih pa je sodelovalo več kot 2.000 posameznikov. Tekmovanje organizira Tovarna podjemov skupaj s Tehnološkim parkom Ljubljana in Poslovnimi angeli Slovenije ter osrednjima javnima partnerjema Javno agencijo RS za podjetništvo in tuje investicije ter Ministrstvom za gospodarstvo ter številnimi drugimi partnerji.

 

Zakaj se potegovati za “Slovenski start-up leta 2010” ?

Zmagovalno podjetje bo poleg laskavega naziva »Start-up leta 2010« prejelo tudi denarno nagrado v višini 10.000 EUR za financiranje razvoja podjetja in brezplačno udeležbo na elitnem enoletnem podjetniškem usposabljanju CEED Top Class v vrednosti 5.000 EUR ter zmagovalni kristalni kipec, ki ga je oblikovala modna oblikovalka Maja Ferme, izdelali pa v Steklarni Rogaška. Med vsemi prijavljenimi pa bomo ponovno izbrali in s posebno plaketo nagradili tudi najbolje spisan poslovni načrt. Dodatni razlogi za sodelovanje podjetniških ekip pa so povezani z dostopom do mreže svetovalcev, pridobitve povratne informacije s strani strokovnjakov, podjetnikov, skladov tveganega kapitala in poslovnih angelov ter izgradnjo prepoznavnosti mladega podjetja v širši javnosti. “Dvignila se nam je kredibilnost in prepoznavnost, kar je v prvi meri močno vplivalo na prodajo v Sloveniji. V drugem koraku pa takšne nagrade močno pomagajo tudi v tujini. S takšnim nazivom lažje nastopaš na mednarodnih sejmih in se pogovarjaš z avtomobilsko industrijo za katero potrebuješ predhodno zunanjo potrditev” je na kratko pozitivno izkušnjo s tekmovanjem opisal Simon Štrancar, direktor podjetja G-1 d.o.o., ki je v preteklem letu postalo zmagovalec tekmovanja.

 

Razglasitev zmagovalcev 14. aprila 2010 na konferenci PODIM

»Start-up leta 2010« bomo razglasili 14. aprila 2010, in sicer že tradicionalno v okviru mednarodne podjetniške konference PODIM v Mariboru. Odločitev o tem, kdo si bo prislužil laskav naslov bo neznana vse do velikega dogodka.

 

Več informacij na www.startup.si ali:

Urban Lapajne, Tovarna podjemov;

urban.lapajne@tovarnapodjemov.org; GSM: 041 372 418

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!