Do 22. maja se lahko potegujete za EMBA šolnino!

Avtor — 11.05.2016
Cotrugli Business School, ki deluje vse od leta 2003 z namenom uvajanja progresivnih in inovativnih poslovno izobraževalnih programov, tudi letos podarja šolnine za mednarodno akreditiran program Executive MBA/EMBA.
Do 22. maja se lahko potegujete za EMBA šolnino!

Prijave za šolnino za EMBA program so možne do 22. maja 2016 (Vir slike: Bigstock).

Ste ambiciozen in talentiran slovenski menedžer ali podjetnik? Si želite dodatnih znanj? Executive MBA program je oblikovan »za višji in srednji menedžment, kot tudi za proaktivne podjetnike, ki želijo pridobiti sodobno poslovne znanje in veščine, enostavno uporabne v njihovih organizacijah,« pojasnjujejo pri Business Intelligence Centru.

Kdo se lahko prijavi?

Vsak, ki ima dodiplomsko stopnjo izobrazbe, primerno znanje angleškega jezika in vsaj 5 let relevantnih delovnih izkušenj. Prijave so možne do 22. maja 2016.

Celotna šolnina za mednarodni Executive MBA program znaša 18 tisoč evrov (v ceno ni vštet davek na dodano vrednost, hrvaški PDV znaša 23 odstotkov), na voljo pa je šest štipendij v višini 9 tisoč evrov. Kandidati, ki bodo uspešno zaključili proces izbora, se v program vpišejo do najpozneje 15. avgusta 2016.

Program EMBA traja 22 mesecev, in sicer v Zagrebu. Struktura je modularna, traja v okviru 17 podaljšanih vikendov. Organizatorji opozarjajo, da je potrebna odsotnost z delovnega mesta enkrat mesečno, vsakič po približno dva delovnega dneva in en vikend.

Več o programu lahko preberete tukaj >>