Do božiča bodo razposlali več kot 8.000 Chipolov

Po neverjetnem uspehu, ki so ga doživeli na Kickstarterju, ekipa mladih razvijalcev iz Trbovelj, Ljubljane in Polzele že pridno izpolnjuje obljubo in svojim podpornikom razpošilja Chipole. Do božiča jih bodo razposlali več kot 8.000!
Do božiča bodo razposlali več kot 8.000 Chipolov

Do božiča bodo razposlali več kot 8.000 Chipolov

Gotovo ste tudi vi že slišali za Chipolo, projekt mlade ekipe razvijalcev iz Slovenije, ki je že v prvem dnevu nastopa na Kickstarterju, spletni platformi za množično financiranje, presegel zastavljeni cilj v višini 15 tisoč dolarjev, do konca spletne kampanje, torej do 15. novembra, pa zbral kar 293 tisoč dolarjev in postal tedaj nauspešnejši slovenski projekt na crowdfunding platformah.

Mlada ekipa, ki jo sestavljajo razvijalci iz Trbovelj, Ljubljane in Polzele, ima prav zaradi omenjenega uspeha na Kickstarterju te dni polne roke dela. Le še nekaj dni imajo časa, da izpolnijo obljubo in svojim podpornikom, teh je bilo kar 5.329, razpošljejo revolucionarne obeske, ki bodo poskrbeli, da nikoli več ne bodo založili svojih ključev, denarnic in drugih nepogrešljivih predmetov. 

Do božiča moramo našim Kickstarter podpornikom poslati več kot 8.000 Chipolov.”

Do božiča moramo našim Kickstarter podpornikom poslati več kot 8.000 Chipolov,” nam je pojasnil Tadej Jevševar, ki je v podjetju zadolžen za promocijo produkta in stike z javnostjo. Za december smo čisto po domače ‘sold out’,” je še dodal. Njihove proizvodne zmožnosti so namreč polno zasedene, kar je zagotovo želja vsakega podjetnika, ki se v podjetništvo šele podaja, kljub temu pa takšne stvari s seboj prinašajo tudi veliko skrbi in neprespanih noči. 

Naročila za Chipolo pa kapljajo tudi z drugih virov. “Poleg velikega števila naročenih Chipolov preko Kickstarterja je tudi zelo veliko povpraševanja po našem izdelku tako na naši spletni trgovini kot tudi s strani distributerjev iz celega sveta. Še vedno sprejemamo naročila vseh potencialnih distributerjev, kot tudi že prodajamo Chipolo na naši spletni trgovini,” je že pred tedni pojasnil Tadej. 

Če tudi vi želite svoj Chipolo, ga lahko že danes naročite tukaj: www.chipolo.net/order. Zaradi velike zasedenosti proizvodnje bo dobava sicer možna šele v prvi polovici januarja, in sicer za naročila do 1.000 kosov.

Za poslovne uporabnike, ki želijo Chipolo podariti kot darilo ob takšnih ali drugačnih priložnostih, pa se bo ekipa še dodatno potrudila: “Verjamemo, da je že v osnovi embalaža Chipola zelo lična, za poslovna darila pa Chipolo box opremimo z minimalnistično rdečo pentljo.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje