Do božiča bodo razposlali več kot 8.000 Chipolov

Po neverjetnem uspehu, ki so ga doživeli na Kickstarterju, ekipa mladih razvijalcev iz Trbovelj, Ljubljane in Polzele že pridno izpolnjuje obljubo in svojim podpornikom razpošilja Chipole. Do božiča jih bodo razposlali več kot 8.000!
Do božiča bodo razposlali več kot 8.000 Chipolov

Do božiča bodo razposlali več kot 8.000 Chipolov

Gotovo ste tudi vi že slišali za Chipolo, projekt mlade ekipe razvijalcev iz Slovenije, ki je že v prvem dnevu nastopa na Kickstarterju, spletni platformi za množično financiranje, presegel zastavljeni cilj v višini 15 tisoč dolarjev, do konca spletne kampanje, torej do 15. novembra, pa zbral kar 293 tisoč dolarjev in postal tedaj nauspešnejši slovenski projekt na crowdfunding platformah.

Mlada ekipa, ki jo sestavljajo razvijalci iz Trbovelj, Ljubljane in Polzele, ima prav zaradi omenjenega uspeha na Kickstarterju te dni polne roke dela. Le še nekaj dni imajo časa, da izpolnijo obljubo in svojim podpornikom, teh je bilo kar 5.329, razpošljejo revolucionarne obeske, ki bodo poskrbeli, da nikoli več ne bodo založili svojih ključev, denarnic in drugih nepogrešljivih predmetov. 

Do božiča moramo našim Kickstarter podpornikom poslati več kot 8.000 Chipolov.”

Do božiča moramo našim Kickstarter podpornikom poslati več kot 8.000 Chipolov,” nam je pojasnil Tadej Jevševar, ki je v podjetju zadolžen za promocijo produkta in stike z javnostjo. Za december smo čisto po domače ‘sold out’,” je še dodal. Njihove proizvodne zmožnosti so namreč polno zasedene, kar je zagotovo želja vsakega podjetnika, ki se v podjetništvo šele podaja, kljub temu pa takšne stvari s seboj prinašajo tudi veliko skrbi in neprespanih noči. 

Naročila za Chipolo pa kapljajo tudi z drugih virov. “Poleg velikega števila naročenih Chipolov preko Kickstarterja je tudi zelo veliko povpraševanja po našem izdelku tako na naši spletni trgovini kot tudi s strani distributerjev iz celega sveta. Še vedno sprejemamo naročila vseh potencialnih distributerjev, kot tudi že prodajamo Chipolo na naši spletni trgovini,” je že pred tedni pojasnil Tadej. 

Če tudi vi želite svoj Chipolo, ga lahko že danes naročite tukaj: www.chipolo.net/order. Zaradi velike zasedenosti proizvodnje bo dobava sicer možna šele v prvi polovici januarja, in sicer za naročila do 1.000 kosov.

Za poslovne uporabnike, ki želijo Chipolo podariti kot darilo ob takšnih ali drugačnih priložnostih, pa se bo ekipa še dodatno potrudila: “Verjamemo, da je že v osnovi embalaža Chipola zelo lična, za poslovna darila pa Chipolo box opremimo z minimalnistično rdečo pentljo.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje