Do božiča bodo razposlali več kot 8.000 Chipolov

Po neverjetnem uspehu, ki so ga doživeli na Kickstarterju, ekipa mladih razvijalcev iz Trbovelj, Ljubljane in Polzele že pridno izpolnjuje obljubo in svojim podpornikom razpošilja Chipole. Do božiča jih bodo razposlali več kot 8.000!
Do božiča bodo razposlali več kot 8.000 Chipolov

Do božiča bodo razposlali več kot 8.000 Chipolov

Gotovo ste tudi vi že slišali za Chipolo, projekt mlade ekipe razvijalcev iz Slovenije, ki je že v prvem dnevu nastopa na Kickstarterju, spletni platformi za množično financiranje, presegel zastavljeni cilj v višini 15 tisoč dolarjev, do konca spletne kampanje, torej do 15. novembra, pa zbral kar 293 tisoč dolarjev in postal tedaj nauspešnejši slovenski projekt na crowdfunding platformah.

Mlada ekipa, ki jo sestavljajo razvijalci iz Trbovelj, Ljubljane in Polzele, ima prav zaradi omenjenega uspeha na Kickstarterju te dni polne roke dela. Le še nekaj dni imajo časa, da izpolnijo obljubo in svojim podpornikom, teh je bilo kar 5.329, razpošljejo revolucionarne obeske, ki bodo poskrbeli, da nikoli več ne bodo založili svojih ključev, denarnic in drugih nepogrešljivih predmetov. 

Do božiča moramo našim Kickstarter podpornikom poslati več kot 8.000 Chipolov.”

Do božiča moramo našim Kickstarter podpornikom poslati več kot 8.000 Chipolov,” nam je pojasnil Tadej Jevševar, ki je v podjetju zadolžen za promocijo produkta in stike z javnostjo. Za december smo čisto po domače ‘sold out’,” je še dodal. Njihove proizvodne zmožnosti so namreč polno zasedene, kar je zagotovo želja vsakega podjetnika, ki se v podjetništvo šele podaja, kljub temu pa takšne stvari s seboj prinašajo tudi veliko skrbi in neprespanih noči. 

Naročila za Chipolo pa kapljajo tudi z drugih virov. “Poleg velikega števila naročenih Chipolov preko Kickstarterja je tudi zelo veliko povpraševanja po našem izdelku tako na naši spletni trgovini kot tudi s strani distributerjev iz celega sveta. Še vedno sprejemamo naročila vseh potencialnih distributerjev, kot tudi že prodajamo Chipolo na naši spletni trgovini,” je že pred tedni pojasnil Tadej. 

Če tudi vi želite svoj Chipolo, ga lahko že danes naročite tukaj: www.chipolo.net/order. Zaradi velike zasedenosti proizvodnje bo dobava sicer možna šele v prvi polovici januarja, in sicer za naročila do 1.000 kosov.

Za poslovne uporabnike, ki želijo Chipolo podariti kot darilo ob takšnih ali drugačnih priložnostih, pa se bo ekipa še dodatno potrudila: “Verjamemo, da je že v osnovi embalaža Chipola zelo lična, za poslovna darila pa Chipolo box opremimo z minimalnistično rdečo pentljo.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje