Do konference Diggit nas loči le še teden dni!

Avtor — 27.05.2013
Prihodnji teden se bo v Klubu Cankarjevega doma začela 2. slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah, DIGGIT. Na brezplačni konferenci, ki bo trajala dva dneva, se bodo predstavili številni vrhunski slovenski in tuji strokovnjaki.
Do konference Diggit nas loči le še teden dni!

Do konference DIGGIT nas ločita samo še 2 tedna.

5. in 6. junija 2013 vas v osrednjem programu pričakujejo vrhunski slovenski in tuji strokovnjaki z različnih področjih digitalnih komunikacij, kot so Victoria Davies (Disocery Networks CEEMEA), Lukas Maixner (SocialBakers), Nataša Mohorč Kejžar (IPSOS) in Nikola Žinić (Bruketa&Žinić OM). Z vami bodo v dveh konferenčnih dneh delili primere dobre prakse ter vas spoznali z najnovejšimi trendi v medijih in digitalnem marketingu. Program, kot ga še ni bilo, najdete tukaj.

Objavljen celoten vzporedni program

Organizatorji so za vas pripravili tudi vzporedni program, ki bo navduševal v sredo, 5. junija 2013, od 10:15 do 15:15 v dvoranah M3+M4 v Mali galeriji Cankarjevega doma.

Z vami bodo Aleš Smokvina (TSstartup), Matej Tušak (@life), Jan Isaković (NIL) in Alja Isaković (Rail Girls), Chrystian Barragan (Bintegra), Robert Schmitzer (Delo) in Kristjan Pečanac (Hekovnik). Na petih predavanjih in eni delavnici boste spoznali, kaj je trenutno vroče v digitalnem marketingu in kako se ta na podlagi trendov spreminja in razvija, povedali pa vam bodo tudi, kako pripeljati nove ideje in produkte uspešno na trg.

Udeležba na vzporednem programu je brezplačna, potrebna pa je predhodna spletna prijava.

Pohitite s prijavo na DIGGIT!

Zagotovite si vrhunsko izobraževanje o digitalnih komunikacijah še danes in se prijavite. Več vas pride, ugodneje je, saj vam nudimo skupinski paket 4 + 1 gratis. Nagrajujemo pa tudi naročnike Marketing magazina in TSmedie ter diplomante LSPR, ki jim pripada 15-% popust na kotizacijo. Posebno ugodnost smo pripravili tudi za člane Kluba Goodlife in člane PRSS, ki lahko koristijo 10-% popust na kotizacijo.

Več informacij o programu in govorcih najdete na www.diggit.si, novosti pa lahko spremljate tudi preko Facebooka in Twitterja.

Dodatne informacije:

Teja Rajšp in Karolina Marolt, odnosi z javnostmi

GSM: 040 415 439

E-naslov: pr@diggit.si

Povežite se z DIGGIT-om:

O organizatorjih

Marketing magazin

Marketing magazin je edina specializirana marketinška revija v Sloveniji. Izhaja že od leta 1981. Sprva je utirala, zdaj pa spremlja pot slovenskega oglaševanja, marketinga in medijev. V letu 2008 je revija doživela temeljito prenovo. Zdaj je še boljša in obsežnejša. Revija izhaja mesečno (praviloma zadnji teden v mesecu). Poleg tega Marketing magazin organizira pomembnejše komunikacijske dogodke, kot so SEMPL, Epica in DIGGIT.

Več na www.marketingmagazin.si.

TSmedia

Družba TSmedia d.o.o. se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo na področju razvoja digitalnih vsebin in storitev ter snovanja in upravljanja medijev in informacijskih točk. Upravlja enega vodilnih slovenskih digitalnih medijev Planet Siol.net, osrednji slovenski center informacij – informacijsko točko najdi.si, Telefonski imenik Slovenije, bizi.si, 1188, 1977 ter je v svetovnem razvoju televizije, ki temelji na internetnem protokolu. TSmedia ima največji spletni doseg v državi (po meritvah MOSS) in dosega več kot dve tretjini vseh slovenskih spletnih uporabnikov. Družba TSmedia je v 100-% lasti Telekoma Slovenije.

Več na www.tsmedia.si.


Oznake: ,