Do službe v katerem izmed slovenskih mladih podjetij

Avtor — 17.10.2014
V zadnjih nekaj letih je v Sloveniji nastalo kar nekaj novih podjetij, ki so zrastla že do te mere, da jim zmanjkuje kadrov in iščejo nove sodelavce tako za delo doma kot tudi v tujini. Če ste iskalec zaposlitve, ste vabljeni k ogledu seznama nekaterih prostih delovnih mest.
Do službe v katerem izmed slovenskih mladih podjetij

Do službe v katerem izmed slovenskih mladih podjetij

OOSM net d.o.o.

Si navdušenec/ka nad novimi rečmi? Se želiš preizkusiti v delu z mladim uspešnim startup timom? Te zanima praktična izkušnja trženja nečesa novega in kreativnega? Ekipa OOSM net d.o.o. išče sodelavce, ki vidijo izziv pri trženju poslovnega darila Wineist. Gre za paket pokušine vina, ki vsebuje šest stekleničk različnih svetovnih vin, pakiranih v lični embalaži skupaj z brošuro. 

Rok za prijavo: 20. oktober 2014

Kontakt: info (at) wineist.com

Več o podjetju in prijava na delovno mesto >>

Toshl

Zagonsko podjetje z 2 milijonoma uporabnikov po vsem svetu išče nove člane ekipe. Iščejo posameznike, ki so pripravljeni neprestanega učenja in dela v majhni ekipi. Trenutno iščejo iOS in Android razvojnike. 

Več informacij in prijava na delovno mesto >>

Databox

Databox je inovativno mlado podjetje (strokovni javnosti od prej bolj poznano pod imenom Zeppelin), ki se ukvarja z razvojem rešitev poslovne inteligence (Business Intelligence) na mobilnih napravah. Podjetje, ki išče nove razvojnike, ima trenutno sedež v Bostonu in razvojni oddelek na Ptuju.

Kontakt: hi (at) databox.com

Več o podjetju in prijava na delovno mesto >>

Outfit7

Outfit7 je slovenski startup, ki je dosegel svetovno slavo z zabavnimi mobilnimi aplikacijami Talking Friends. Njihov svet se je obrnil na glavo, ko so julija 2010 izdali prvo mobilno aplikacijo Talking Tom in nedolgo za tem so se uvrstili med najuspešnejša slovenska podjetja s področja informacijsko-komunikacijskih tehnologij. Trenutno iščejo kader v Ljubljani, Londonu in Los Angelesu.

Kontakt: jobs (at) outfit7.com

Več o podjetju in prijava na delovno mesto >>

Codeable

Codeable razvija spletni portal za kratkoročni najem WordPress strokovnjakov (online outsourcing), ki vam pomagajo pri raznoraznih problemih, ki jih imate s svojim WP blogom ali spletno stranjo; od namestitev in posodobitev, pa do modifikacij pluginov ter grafičnih predlog. Prav z vsakim od teh strokovnjakov opravijo tudi intervju in pregledamo njihov portfelj, saj je kvaliteta storitev za njih absolutno na prvem mestu. Trenutno iščejo nove razvojnike. 

Kontakt: tomaz (at) codeable.io

Več o podjetju in prijava na delovno mesto >>

DLabs

DLabs je zanimivo podjetje, ki ga sestavlja mlad, perspektiven kader, ki usmerja svoje moči v delo s tujino. Trenutno iščejo nove razvojnike, produktnega vodjo in druge sodelavce. 

Kontakt: info (at) dlabs.si

Več o podjetju in prijava na delovno mesto >>

3fs d.o.o.

3fs d.o.o. je izredno dinamično podjetje, ki razvija napredne rešitve na področju interneta, mobilni aplikacij, multimedije in iger. So razvojni partner podjetja Ericsson, Nokie…, poleg servisa pa razvijajo tudi svoje produkte, ki jih v najboljšem primeru spin-outajo kot samostojna podjetja (www.toshl.com). Trenutno iščejo nove razvojnike.

Kontakt: jobs (at) thirdframestudios.com

Več o podjetju in prijava na delovno mesto >>

Klika d.o.o.

Podjetje Klika d.o.o. svojim zaposlenim ponuja dinamično in zanimivo delo, kjer izzivov nikoli ne zmanjka. Trenutno iščejo večje število novih zaposlenih, katerim ponujajo dolgoročno zaposlitev za polni delovni čas. Vsa delovna mesta so v Ljubljani.

Več o podjetju in prijava na delovno mesto >

Stilago

Eno izmed vodilnih podjetij na področju modne e-prodaje v vzhodni in centralni Evropi išče nove sodelavce, trenutno iščejo predvsem razvojnike. 

Kontakt: it.jobs (at) stilago.com

Več informacij in prijava na delovno mesto >>

Celtra

Celtra je tehnološki startup, ki se ukvarja z razvojem tehnologije za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih. Z neprestanim razvojem tehnologije skrbi za pravo revolucijo na področju mobilne interakcije oglaševalcev s potrošniki. Ker Celtra raste, se je povečalo tudi njeno povpraševanje po kadrih. Trenutno jim zaposlenih primanjkuje tako čez lužo kot tudi doma in v Evropi. Trenutno iščejo kader v New Yorku, Bostonu, San Franciscu in Ljubljani.

Kontakt: jobs (at) celtra.com

Več o podjetju in prijava na delovno mesto >>

Marketinška agencija Imago

Marketinška agencija Imago deluje na področjih konceptnega trženja, oblikovanja, oglaševanja in odnosov z javnostmi. Odprte glave pri njih vedno čakajo odprta vrata, tokrat pa iščejo predvsem sodelavko ali sodelavca za projektno delo na področju spletne optimizacije in iskalnega marketinga. Trenutno iščejo projektnega delavca na področju spletne optimizacije in iskalnega marketinga.

Več o podjetju in prijava na delovno mesto >>

Zemanta

Zemanta se usmerja v razvoj naprednih tehnologij znanja in gradnjo aplikacij, ki so na kakršenkoli način povezane z avtomatiziranjem upravljanja z vsebinami. Poslanstvo podjetja je pomagati velikim ponudnikom vsebin pri bolj učinkoviti in celoviti dostavi vsebin na spletu. Z uporabo njihovih storitev lahko producenti z manj dela dosežejo večje občinstvo, njihovi uporabniki pa lažje pridejo do zanje zanimivih vsebin. Trenutno iščejo kader tako v San Franciscu kot tudi v New Yorku.

Več o podjetju in prijava na delovno mesto >>

Domovanje d.o.o.

Domovanje.com je znano po več kot desetletnih izkušnjah, predani podpori uporabnikom in nenehnem izboljševanju storitev. Zaupa jim že več kot 18.000 strank, zanje pa skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev. Trenutno iščejo sodelavca za pospeševanje prodaje in prodajno podporo strankam, tehničnega podpornika strankam in uporabnikom ter študenta multimedije, ki bo pri njih opravljal prakso. 

Več o podjetju in prijava na delovno mesto >>

Cosylab

Cosylab, ki je bil ustanovljen leta 2001, izvaja sistemske integracije in inženirske rešitve za nadzorne sisteme ter instrumentacijo jedrskih pospeševalnikov. Njihove stranke so laboratoriji po vsem svetu, vključno 6 od 10 največjih ”big physics”  mednarodnih projektov. V podjetju je trenutno 85 zaposlenih, njihovo število pa se vztrajno povečuje. Zaposleni so večinoma inženirji, programerji in fiziki. Trenutno iščejo razvijalca programske opreme, razvijalca strojne opreme, integratorja kontrolnih sistemov in razvijalca podporne ekipe. 

Kontakt: jobs (at) cosylab.com

Tudi vaše podjetje zaposluje? Svoj oglas lahko oddate na info (at) mladi podjetnik.si.

Več o podjetju in prijava na delovno mesto >>

Zootfly

ZootFly je na lovu za talentiranimi delavci. Iščejo nove dizajnerje, animatorje, 3D modelarje in programerje. 

Več o podjetju in prijava na delovno mesto >>


Oznake: , ,