Do učinkovitejšega poslovanja z rešitvijo za upravljanje odnosov s strankami (CRM)

Z razmahom interneta in novih tehnologij so se med strankami pojavila pričakovanja, da imate takojšnji dostop do vseh podrobnih informacij, povezanih z njimi. S pomočjo klasičnih postopkov »na papirju« je stranke in poslovne partnerje podjetja vse težje povezovati z množico podatkov, zato je smiselno poseči po rešitvah za upravljanje odnosov s strankami (CRM).
Do učinkovitejšega poslovanja z rešitvijo za upravljanje odnosov s strankami (CRM)

Rešitve CRM so primerne tudi za mala podjetja (vir: freefoto.com).

Dobra novica je, da so tovrstne rešitve vse bolj številne, cenovno dostopne in preproste za uporabo. Za mala podjetja zadostuje, če za začetek posežejo po programski opremi za upravljanje poslovnih stikov.

Ta jim za razliko od adresarja, ki omogoča zgolj shranjevanje stikov, nudi pregled preteklih interakcij s strankami in poslovnimi partnerji. Uporabnik lahko hitro ugotovi, kdaj se je z nekom pogovarjal in o čem je tekla diskusija, kdaj so bili izstavljeni računi, kdaj je bilo prejeto plačilo in če so bile ob tem zabeležene dodatne informacije (pritožba stranke ipd.).

Kasnejše dostopanje do vseh teh informacij v dobro organizirani in pregledni obliki se lahko izkaže za neprecenljivo. Najbolj očitna prednost rešitve za upravljanje odnosov s strankami je prihranek časa za podjetje, izjemno pomembna pozitivna lastnost pa je, da stranke dobijo občutek, da so cenjene in pomembne za podjetje. Hiter dostop do relevantnih poslovnih informacij ima na stranko povsem drugačen učinek kot dolgotrajno prekladanje papirjev, da bi našli neko informacijo, ki jo ta trenutek potrebujete.

Za podjetje je še posebej priročno, če izbere takšno rešitev za upravljanje odnosov s strankami, ki omogoča integracijo z knjigovodskimi rešitvami. Poleg prihranka časa to omogoča avtomatizirano analizo poslovnih trendov in nakupovalnih navad posameznih strank.

 

Vir: Smallbizbee.com

 

Če vas zanima, kako takšno orodje zgleda v praksi, si lahko ogledate primer takega programa našega partnerja Manto.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje