Dober poslovni načrt je pomemben

Predstavlja jasno vizijo podjetja in je zelo uporaben pri iskanju investitorjev, partnerjev, sodelavcev...
Dober poslovni načrt je pomemben

Poslovni načrt naj bo narejen strokovno

Poslovni načrt mora nujno pokrivati področja kot so opis dejavnosti, trženje, finančni in vsebinski del. Priprava načrta zahteva kar nekaj časa, vendar dober poslovni načrt lahko veliko pripomore k razvoju naše ideje. Narejen naj bo strokovno in kvalitetno. Upoštevamo lahko nekaj nasvetov, ki nam bodo v veliko pomoč:

  • zbiranje kontaktov, ki so vam lahko v pomoč
  • iskanje programske opreme, ki je namenjena pisanju poslovnega načrta
  • priprava osnutka, ki nam bom v pomoč
  • iskanje sorodnega podjetja in pregled njihovega načrta, ki lahko služi kot vzorec
  • priprava povzetka celotne ideje in razlogov zakaj bo ideja uspešna. Ta povzetek je nujen, ker dostikrat odloča ali bo nekdo vložil vaše podjetje ali ne. Povzetek naredimo, ko je celoten načrt napisan.
  • upoštevanje dolžine poslovnega načrta, ki naj ne bo predolg niti prekratek saj to lahko nakazuje na vašo nepremišljenost pri odločanju za ta posel
  • strokovno narejen finančni načrt
  • ažuriranje poslovnega načrta

 

Vir: Work

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje