Dober poslovni načrt je pomemben

Predstavlja jasno vizijo podjetja in je zelo uporaben pri iskanju investitorjev, partnerjev, sodelavcev...
Dober poslovni načrt je pomemben

Poslovni načrt naj bo narejen strokovno

Poslovni načrt mora nujno pokrivati področja kot so opis dejavnosti, trženje, finančni in vsebinski del. Priprava načrta zahteva kar nekaj časa, vendar dober poslovni načrt lahko veliko pripomore k razvoju naše ideje. Narejen naj bo strokovno in kvalitetno. Upoštevamo lahko nekaj nasvetov, ki nam bodo v veliko pomoč:

  • zbiranje kontaktov, ki so vam lahko v pomoč
  • iskanje programske opreme, ki je namenjena pisanju poslovnega načrta
  • priprava osnutka, ki nam bom v pomoč
  • iskanje sorodnega podjetja in pregled njihovega načrta, ki lahko služi kot vzorec
  • priprava povzetka celotne ideje in razlogov zakaj bo ideja uspešna. Ta povzetek je nujen, ker dostikrat odloča ali bo nekdo vložil vaše podjetje ali ne. Povzetek naredimo, ko je celoten načrt napisan.
  • upoštevanje dolžine poslovnega načrta, ki naj ne bo predolg niti prekratek saj to lahko nakazuje na vašo nepremišljenost pri odločanju za ta posel
  • strokovno narejen finančni načrt
  • ažuriranje poslovnega načrta

 

Vir: Work

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje