Dobri utripi

Avtor — 10.09.2010
Fundacija Utrip Humanosti deluje v okviru trajnostnega razvoja na področju dobrodelnosti, promovira vrednote solidarnosti in pomoči, ter na tak način prispeva k boljši in prijaznejši družbi ter bolj zelenemu naravnemu okolju. S svojimi aktivnostmi zbira dobrodelna sredstva, s katerimi želi pomagati ljudem, živalim in naravnemu okolju.
Dobri utripi

dobri utripi (vir slike: http://www.lifestylenatural.com/)

Neprofitno združenje Lifestyle natural in fundacija Utrip humanosti prirejata med 7. in 9. oktobrom 2010 v Celju 3-dnevno dobrodelno prireditev Dobri utripi.

Sredstva, ki bodo zbrana v okviru prireditve, bodo prek štipendijskega sklada razdeljena med pomoči potrebne mladostnike. K polepšanju življenja tistim, ki to zares potrebujejo, lahko prispevate na zelo preprost način in to tako, da si privoščite zabavno sprostitev na udeležbi enega ali več spodaj opisanih dogodkov. Na ta način boste podprli Dobre utripe Humanosti.

DOBR SMEH – Dobrodelni smeh z gledališko komedijo
Otvoritev Dobrih utripov se bo začela z gledališko komedijo dne 7.10.2010.

DOBR FOKUS – Dobrodelni fokus s priznanimi fotografi
Nasledn dan, 8.10.2010 bo na ogled fotografska razstava in v nadaljevanju večerno druženje ob znanih ritmih Raya Charlesa.

DOBR ŽUR – Dobrodelni žur z Elvis Jacksoni
Dogodek bo sklenjen 9.10.2010 z glasbenim spektaklom na katerem bodo med drugimi sodelovali: Elvis Jackson, ICE, Tide, Adam in Saxotoxin.

 

Vir: lifestylenatural.com


Oznake: