Dobrodošli v iBON® poslovni skupnosti

Avtor Sponzorirano — 21.06.2010
Komentiraj!
iBON® je v letu 2010 nadgrajen s hitrim dostop do poslovnih in finančnih informacij slovenskih podjetij in samostojnih podjetnikov in možnostjo aktivne komunikacije med več kot 24.000 uporabniki.
Dobrodošli v iBON® poslovni skupnosti

Dobrodošli v iBON® poslovni skupnosti (Vir slike: iBON.com).

V novem iBON®-u so ohranjene vse doslej uveljavljene funkcionalnosti produkta, ki so namenjene pravočasnemu preverjanju poslovanja poslovnih partnerjev in konkurence. Te funkcionalnosti so: dnevni pregled blokad, odprtih in zaprtih transakcijskih računov, dnevno posodobljena baza stečajev, prisilnih poravnav, likvidacij in izbrisov, bonitetna ocena, bilance stanja in izkazi uspeha, iBoniteta ter možnost izdelave pregledne grafične analize podjetja.

Poleg omenjenih funkcionalnosti pa so v iBON®-u odslej na voljo tudi nove inovativne vsebine, ki bodo izboljšale pregled nad poslovanjem slovenskih podjetij. Ena izmed takšnih inovativnih storitev je iBON® zid. iBON® zid omogoča komunikacijo med iBON® uporabniki in s tem vzpostavitev iBON® poslovne skupnosti, katere namen je izmenjava aktualnih poslovnih informacij znotraj iBON® platforme. Preko objav na iBON® zidu bodo uporabniki lahko izmenjali svoje poslovne izkušnje, preverjali komentarje in sledili ocenam poslovanja drugih podjetji.

Pregled nad slovenskim gospodarstom je z iBON®-om hiter in zanesljiv. S storitvijo RADAR lahko uporabniki spremljajo poslovanje izbranih poslovnih partnerjev in konkurence. Na izbrani elektronski naslov prejmejo obvestilo o poslovnih dogodkih kot so blokade TRR, stečajni in likvidacijski postopki, postopkih prisilne poravnave in izbrisa ter objave na iBON® zidu.

Zelo informativna je storitev KDO ME GLEDA?, ki uporabnike seznanja o podjetjih, ki so preverjala njihovo poslovanje ter številu njihovih ogledov.

Vsem članom iBON® poslovne skupnosti je omogočeno tudi oglaševanja z uporabo storitve iOGLASNIK. Z njo lahko podjetje brezplačno oglašuje svoje izdelke ali storitve v okviru iBON® platforme.

Na prenovljeni spletne strani www.ibon.com je podrobnejša predstavitev produkta in možnost prenosa aplikacije iBON® 2010. Dobrodošli v iBON® poslovni skupnosti !

Prijavi se na e-novice!