Doctrina ima zmagovalno idejo!

V četrtek, 5. junija, se je na 03. slovenski konferenci o digitalnih komunikacijah DIGGIT predstavilo šest finalistov razpisa DIGGIT startup ideja 2014. Komisija je naziv najboljšega podelila Doctrini d.o.o., ki je pod vodstvom Tomaža Erjavca in Jureta Pučka zaživela šele pred nekaj meseci.
Doctrina ima zmagovalno idejo!

Doctrina d.o.o. ima zmagovalno idejo!

Dvodnevna konferenca DIGGIT, namenjena pregledovanju digitalnih trendov, primerov dobrih praks in spletnih novosti, je za nami. Prireditev se je zaključila v četrtek, 5. junija, s slavnostno razglasitvijo zmagovalca razpisa DIGGIT startup ideja 2014

Komisija v sestavi Simona Belaka (Hekovnik), Božidarja Novaka (Skladovnica kreativne industrije), Aleša Smokvine (Telekom Slovenije), Davida Božiča (RSG Kapital) in občinstva DIGGITA je med šestimi finalisti izbrala startup Doctrina d.o.o., mlado podjetje, ki je konec leta 2013 nastalo pod vodstvom mladih podjetnikov Tomaža Erjavca in Jureta Pučka ob podpori investitorja Salus d.d..

Startup Doctrina d.o.o. je komisijo prepričal z zanimivo poslovno idejo, in sicer s spletno platformo, namenjeno hitremu in preprostemu prenosu znanja med farmacevtskimi podjetji in lekarnami s pomočjo vnaprej posnetih video seminarjev. Spletni portal mladega podjetja torej omogočal vrhunsko in cenovno dostopno izobraževanje lekarniških delavcev, kateri dostikrat niso dovolj poučeni in strankam ne znajo dovolj dobro in pravilno svetovati. 

MP intervju: Tomaž Erjavec, Doctrina >>

Podjetje je sprejeto tudi na How To Web Akademijo, predpospeševalniški program za območje Srednje in Vzhodne Evrope, ki do 22. julija poteka v Bukarešti. Skupaj z romunskimi in bolgarskimi podjetji se bo ekipa Doctrine na koncu programa predstavila pred angelskimi investitorji, predstavniki evropskih pospeševalnikov, novinarji in ustanovitelji startupov.

Nagrade, ki jih je prejel zmagovalec, so naslednje: naziv DIGGIT startup ideja 2014, enomesečni coaching Hekovnika v vrednosti 1.500 evrov in praktične nagrade organizatorjev.

Izjavo Tomaža Erjavca ob zmagi si lahko pogledate v videu:

YouTube

Poleg omenjenega podjetja se je za zmago na razpisu potegovalo še pet finalistov. Gre za podjetja: 

  • Beeyond – spletni portal, ki pomeni alternativo klasičnemu obiskovanju pokopališč
  • Datafy.it – spletni iskalnik poslovnih stikov
  • Smart Profiler – rešitev za vsebinsko neuporabne podatkovne baze
  • Nizkocenovci.si – spletni iskalnik za nizkocenovne lete
  • FunSlovenia – spletna zbirka edinstvenih in raznolikih doživetij iz vse Slovenije
Vir: DIGGIT in SIOL
Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje