Doctrina ima zmagovalno idejo!

V četrtek, 5. junija, se je na 03. slovenski konferenci o digitalnih komunikacijah DIGGIT predstavilo šest finalistov razpisa DIGGIT startup ideja 2014. Komisija je naziv najboljšega podelila Doctrini d.o.o., ki je pod vodstvom Tomaža Erjavca in Jureta Pučka zaživela šele pred nekaj meseci.
Doctrina ima zmagovalno idejo!

Doctrina d.o.o. ima zmagovalno idejo!

Dvodnevna konferenca DIGGIT, namenjena pregledovanju digitalnih trendov, primerov dobrih praks in spletnih novosti, je za nami. Prireditev se je zaključila v četrtek, 5. junija, s slavnostno razglasitvijo zmagovalca razpisa DIGGIT startup ideja 2014

Komisija v sestavi Simona Belaka (Hekovnik), Božidarja Novaka (Skladovnica kreativne industrije), Aleša Smokvine (Telekom Slovenije), Davida Božiča (RSG Kapital) in občinstva DIGGITA je med šestimi finalisti izbrala startup Doctrina d.o.o., mlado podjetje, ki je konec leta 2013 nastalo pod vodstvom mladih podjetnikov Tomaža Erjavca in Jureta Pučka ob podpori investitorja Salus d.d..

Startup Doctrina d.o.o. je komisijo prepričal z zanimivo poslovno idejo, in sicer s spletno platformo, namenjeno hitremu in preprostemu prenosu znanja med farmacevtskimi podjetji in lekarnami s pomočjo vnaprej posnetih video seminarjev. Spletni portal mladega podjetja torej omogočal vrhunsko in cenovno dostopno izobraževanje lekarniških delavcev, kateri dostikrat niso dovolj poučeni in strankam ne znajo dovolj dobro in pravilno svetovati. 

MP intervju: Tomaž Erjavec, Doctrina >>

Podjetje je sprejeto tudi na How To Web Akademijo, predpospeševalniški program za območje Srednje in Vzhodne Evrope, ki do 22. julija poteka v Bukarešti. Skupaj z romunskimi in bolgarskimi podjetji se bo ekipa Doctrine na koncu programa predstavila pred angelskimi investitorji, predstavniki evropskih pospeševalnikov, novinarji in ustanovitelji startupov.

Nagrade, ki jih je prejel zmagovalec, so naslednje: naziv DIGGIT startup ideja 2014, enomesečni coaching Hekovnika v vrednosti 1.500 evrov in praktične nagrade organizatorjev.

Izjavo Tomaža Erjavca ob zmagi si lahko pogledate v videu:

YouTube

Poleg omenjenega podjetja se je za zmago na razpisu potegovalo še pet finalistov. Gre za podjetja: 

  • Beeyond – spletni portal, ki pomeni alternativo klasičnemu obiskovanju pokopališč
  • Datafy.it – spletni iskalnik poslovnih stikov
  • Smart Profiler – rešitev za vsebinsko neuporabne podatkovne baze
  • Nizkocenovci.si – spletni iskalnik za nizkocenovne lete
  • FunSlovenia – spletna zbirka edinstvenih in raznolikih doživetij iz vse Slovenije
Vir: DIGGIT in SIOL
Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje