Dogodek Rotaract Navdih 2015 bo na sporedu 9. maja

Avtor — 06.05.2015
Tudi tokrat vas bodo na dogodku Rotaract Navdih 2015, ki bo letos potekal že četrtič, navdihovali gostje iz najrazličnejših področij: uspešna managerka, mladi in uspešni startup podjetniki ter vrhunska športnica z izjemno življensko zgodbo.
Dogodek Rotaract Navdih 2015 bo na sporedu 9. maja

Dogodek Rotaract Navdih 2015 bo na sporedu 9. maja (Vir slike: Evgen Šuligoj)

Dogodek Rotaract Navdih 2015 mladim tudi letos omogoča vpogled v svet neomejenih možnosti.

V soboto, 9. maja 2015, se bodo namreč udeležencem predstavili predavatelji, ki so svoje potenciale razvili, jih izkoristili in sedaj veliko vračajo družbi. Predavali bodo Maria Anselmi, generalna direktorica Bisnode Slovenija d.o.o., Petra Škarja, podjetnica, predavateljica in pisateljica, Lucija Mlinarič, vrhunska športnica, Matej Peršolja, direktor Protectus Technologies Inc., Rok Slapar, direktor HS Plus d.o.o. in Oblikovalska trojka “Tok Tok”.

V preteklih letih je na vsakem Rotaract Navdihu preko 70 udeležencev preživelo sobotno popoldne ob poslušanju imenitnih gostov. Tudi letos bo predavanju oziroma okrogli mizi sledila interaktivna razprava, v kateri boste lahko sodelovali, med predavanji pa bodo odmori, med katerimi boste lahko poklepetali s preostalimi udeleženci dogodka. Sledila bo interaktivna večerja z vrhunsko kulinariko in vini iz Goriških Brd, “show cooking” (priprava jedi pred gosti), nežna glasbena kulisa vrhunskih jazz glasbenikov in številna presenečenja… Za najbolj vztrajne pa seveda tudi zabava pozno v noč!

Program dogodka bo naslednji:

Ura Program Predavatelji
15.00- 15.30               Registracija in paket presenečenja
15.30-15.50 Namesto uvoda

Lucija Mlinarič, 27-letna vrhunska športnica: najpomembnejše izmed vseh odličij je bilo tisto za zmago v boju proti raku

15.55-16.00 Dobrodošlica organizatorja
16.00- 17.15 Mladi in prodorni

Okrogla miza na temo alternativnih oblik podjetništva, o katerih bodo spregovorili Matej Peršolja (uspešen start-up CarLock) in Rok Slapar (direktor HS Plus d.o.o.)

17.15- 17.40 Odmor

Ne zgolj kavica, klepet in lep razgled, ampak tudi možnost poskusiti zanimive izdelke mladih slovenskih podjetnikov!

17.45- 18.45 V visokah petah na visokem položaju

Maria Anselmi, generalna direktorica Bisnode Slovenia, ena najvplivnejših slovenkih podjetnic, start-up mentorica

18.45- 19.30 Poslastica za konec

Petra Škarja: izpoved podjetnice, pisateljice in predavateljice, ki si je na podlagi bridke izkušnje tlakovala bleščečo podjetniško pot.

 19.30  Večerja in druženje Vrhunska kulinarika in vina iz Goriških Brd, showcooking (priprava jedi pred gosti), nežna glasbena kulisa vrhunskih jazz glasbenikov in številna presenečenja, za najbolj vztrajne pa seveda tudi zabava pozno v noč.

Vir: Rotaract klub Nova Gorica


Oznake: , ,