Dogodek za študente: Delo MeNE išče 2015

Avtor — 07.04.2015
Karierni center Ekonomske fakultete v Ljubljani v sodelovanju s študentskim društvom Management Group organizira 12. karierni dan Delo MeNE išče. Namen letošnjega kariernega dne je seznaniti študente z zaposlitvenimi možnostmi in načinom kadrovanja uveljavljenih podjetij.
Dogodek za študente: Delo MeNE išče 2015

Dogodek za študente: Delo MeNE išče 2015 (Vir: ef.uni-lj.si)

Poleg tega je namen dogodka povečati zaposlitvene možnosti študentov in diplomantov, s poudarkom na pridobivanju znanj in veščin, ki jih na karierni poti – poleg formalno pridobljenih znanj v času študija – študenti še potrebujejo. Organizatorji prav tako želijo študentom povedati, kdo oziroma katere inštitucije jim na poti do zaposlitve lahko pomagajo, tako z vidika zaposlovanje doma, kot tudi v tujini.

V ta namen so pripravili 21 predavanj, na katerih boste izvedeli, kaj bodoči delodajalci pričakujejo od vas, kako se pripraviti na prvi stik z delodajalcem, kako postopati pri iskanju zaposlitve v tujini ter pomembne značilnosti trga dela v Sloveniji in tujini.

Informativno-svetovalni kotiček

Tekom celega dne boste dodatne informacije o možnostih zaposlitve in opravljanja strokovnih praks doma in v tujini lahko pridobivali na informativnih točkah udeležencev.

CERŠ udeležencem dogodka svetuje:

  • Dogodek je namenjen vsem študentom Ekonomske fakultete, ki si že v času študija želijo pridobiti dodatna znanja, ki jim bodo koristila na karierni poti in spoznati inštitucije, ki jim pri tem lahko pomagajo.
  • Na posamezne predstavitve se dobro pripravite in izkoristite možnosti za svoja vprašanja.
  • Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.
  • Pri prijavah bodite pozorni, saj se dogodki med seboj prekrivajo.
  • Če ste se že prijavili, vendar se izkaže, da se posamezne predstavitve s strokovnjaki ne boste mogli udeležiti, se obvezno odjavite. S tem boste sprostili mesto za kolege, ki so v čakalni vrsti.

Dogodek se bo odvijal 15. aprila, od 8:30 do 17:50, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Udeležba je brezplačna, vendar se je zaradi omejitve prostora na posamezne delavnice in okroglo mizo potrebno prijaviti.

Več informacij o dogodku…


Oznake: , ,