Domena poker.org prodana za milijon dolarjev

Sedo, spletna tržnica z domenami, je zabeležila doslej največjo prodajo domene s končnico .org. Pooblaščenec podjetja National A-1 Advertising je domeno poker.org prodal podjetju PokerCompany.com za milijon dolarjev.
Domena poker.org prodana za milijon dolarjev

Igrate poker? (slika: techcrunch)

Pooblaščenec podjetja National A-1 Advertising je domeno poker.org prodal podjetju PokerCompany.com za vsoto enega milijona ameriških dolarjev. Če izvzamemo domeno poker.org, je med .org domenami doslej največ odnesel lastnik domene engineering.org, ki mu jo je uspelo prodati za 198.000 dolarjev, a je še vedno zanjo dobil komaj petino prodajne cene domene poker.org.

Sledi sexe.org, ki je bila prodana za 151.400 dolarjev. Prodajna cena domene poker.org je sicer manjša od nekaterih največjih prodaj .com domen. Toys.com je bila namreč prodana za 5,1 milijonov ameriških dolarjev, candy.com za 3 milijone, fund.com za deset milijonov, rekord pa drži sex.com, ki je bila prodana za neverjetnih 14 milijonov ameriških dolarjev.  

Če držijo podatki, ki so jih objavili pri pir.org, so registracije domen za .org v zadnjem času narasle. Kar za 11 odstotkov v prvi polovici leta 2009 v primerjavi istemu obdobju prejšnjega leta. Trenutno je registriranih več kot sedem milijonov domen s končnicami .org, kar jih po številu uvršča na tretje mesto med domenami, zaostajajo namreč le za .com in .net. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje