Domena poker.org prodana za milijon dolarjev

Sedo, spletna tržnica z domenami, je zabeležila doslej največjo prodajo domene s končnico .org. Pooblaščenec podjetja National A-1 Advertising je domeno poker.org prodal podjetju PokerCompany.com za milijon dolarjev.
Domena poker.org prodana za milijon dolarjev

Igrate poker? (slika: techcrunch)

Pooblaščenec podjetja National A-1 Advertising je domeno poker.org prodal podjetju PokerCompany.com za vsoto enega milijona ameriških dolarjev. Če izvzamemo domeno poker.org, je med .org domenami doslej največ odnesel lastnik domene engineering.org, ki mu jo je uspelo prodati za 198.000 dolarjev, a je še vedno zanjo dobil komaj petino prodajne cene domene poker.org.

Sledi sexe.org, ki je bila prodana za 151.400 dolarjev. Prodajna cena domene poker.org je sicer manjša od nekaterih največjih prodaj .com domen. Toys.com je bila namreč prodana za 5,1 milijonov ameriških dolarjev, candy.com za 3 milijone, fund.com za deset milijonov, rekord pa drži sex.com, ki je bila prodana za neverjetnih 14 milijonov ameriških dolarjev.  

Če držijo podatki, ki so jih objavili pri pir.org, so registracije domen za .org v zadnjem času narasle. Kar za 11 odstotkov v prvi polovici leta 2009 v primerjavi istemu obdobju prejšnjega leta. Trenutno je registriranih več kot sedem milijonov domen s končnicami .org, kar jih po številu uvršča na tretje mesto med domenami, zaostajajo namreč le za .com in .net. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje