Dream of Pixels se zopet poteguje za naziv najboljše igre

Igra Dream of Pixels slovenskega podjetja Dawn of Play ima zanimiv pristop, saj namesto, da bi urejali padajoče bloke v trdno linijo, jemljete bloke iz padajoče kocke. Poenostavljeno bi igro lahko opisali kot obratni Tetris.
Slovensko podjetje izdelalo igro, ki je premagala Angry Birds

Slovensko podjetje izdelalo igro, ki je premagala Angry Birds. (Vir slike: sxc.hu)

Dream of Pixels je bila s strani tujih medijev omenjena že večkrat in je požela mnogo pozitivnih kritik. Med drugim je, kot smo že poročali, novembra 2012 bila na portalu metacritic.com proglašena za najboljšo igro za iOS operacijske sisteme.

Glasujte za Dream of Pixels

Tokrat se slovensko podjetje Dawn of Play z omenjeno igro poteguje za naziv najboljše “Puzzle game” na portalu Best App Ever Awards.

Za Dream of Pixels lahko glasujete na tej povezavi.

V kolikor ste lastnik naprave z iOS operacijskim sistemom (iPhone, iPad ali iPod Touch) in si želite kupiti igro Dream of Pixels, vas bo aplikacija stala 2,99 USD in je primerna tako za odrasle kot tudi za otroke.

Opis igre

Najboljši način, ki opisuje potek igre Dream of Pixels je, da igrate obratni Tetris, vendar to ne pomeni zgolj, da se kocke dvigajo, namesto da bi padale. Igra je oblikovana tako, da se ukvarjate z zidom, ki pada.

Igro igralec upravlja izključno preko ekrana na dotik (iPhone, iPad ali iPod Touch), tako da s prstom izriše želeno obliko. Poleg več različnih tem znotraj igre ima Dream of Pixels še eno zanimivo funkcijo – na Facebooku igralec lahko objavi animacijo svoje najboljše igre. Na tak način lahko njegovi prijatelji vidijo potek igre, ki jo želi deliti.

Vir: facebook.com/DawnOfPlay, dawnofplay.com, bestappever.com, mladipodjetnik.si

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje