Dream of Pixels se zopet poteguje za naziv najboljše igre

Igra Dream of Pixels slovenskega podjetja Dawn of Play ima zanimiv pristop, saj namesto, da bi urejali padajoče bloke v trdno linijo, jemljete bloke iz padajoče kocke. Poenostavljeno bi igro lahko opisali kot obratni Tetris.
Slovensko podjetje izdelalo igro, ki je premagala Angry Birds

Slovensko podjetje izdelalo igro, ki je premagala Angry Birds. (Vir slike: sxc.hu)

Dream of Pixels je bila s strani tujih medijev omenjena že večkrat in je požela mnogo pozitivnih kritik. Med drugim je, kot smo že poročali, novembra 2012 bila na portalu metacritic.com proglašena za najboljšo igro za iOS operacijske sisteme.

Glasujte za Dream of Pixels

Tokrat se slovensko podjetje Dawn of Play z omenjeno igro poteguje za naziv najboljše “Puzzle game” na portalu Best App Ever Awards.

Za Dream of Pixels lahko glasujete na tej povezavi.

V kolikor ste lastnik naprave z iOS operacijskim sistemom (iPhone, iPad ali iPod Touch) in si želite kupiti igro Dream of Pixels, vas bo aplikacija stala 2,99 USD in je primerna tako za odrasle kot tudi za otroke.

Opis igre

Najboljši način, ki opisuje potek igre Dream of Pixels je, da igrate obratni Tetris, vendar to ne pomeni zgolj, da se kocke dvigajo, namesto da bi padale. Igra je oblikovana tako, da se ukvarjate z zidom, ki pada.

Igro igralec upravlja izključno preko ekrana na dotik (iPhone, iPad ali iPod Touch), tako da s prstom izriše želeno obliko. Poleg več različnih tem znotraj igre ima Dream of Pixels še eno zanimivo funkcijo – na Facebooku igralec lahko objavi animacijo svoje najboljše igre. Na tak način lahko njegovi prijatelji vidijo potek igre, ki jo želi deliti.

Vir: facebook.com/DawnOfPlay, dawnofplay.com, bestappever.com, mladipodjetnik.si

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje