Dream of Pixels se zopet poteguje za naziv najboljše igre

Igra Dream of Pixels slovenskega podjetja Dawn of Play ima zanimiv pristop, saj namesto, da bi urejali padajoče bloke v trdno linijo, jemljete bloke iz padajoče kocke. Poenostavljeno bi igro lahko opisali kot obratni Tetris.
Slovensko podjetje izdelalo igro, ki je premagala Angry Birds

Slovensko podjetje izdelalo igro, ki je premagala Angry Birds. (Vir slike: sxc.hu)

Dream of Pixels je bila s strani tujih medijev omenjena že večkrat in je požela mnogo pozitivnih kritik. Med drugim je, kot smo že poročali, novembra 2012 bila na portalu metacritic.com proglašena za najboljšo igro za iOS operacijske sisteme.

Glasujte za Dream of Pixels

Tokrat se slovensko podjetje Dawn of Play z omenjeno igro poteguje za naziv najboljše “Puzzle game” na portalu Best App Ever Awards.

Za Dream of Pixels lahko glasujete na tej povezavi.

V kolikor ste lastnik naprave z iOS operacijskim sistemom (iPhone, iPad ali iPod Touch) in si želite kupiti igro Dream of Pixels, vas bo aplikacija stala 2,99 USD in je primerna tako za odrasle kot tudi za otroke.

Opis igre

Najboljši način, ki opisuje potek igre Dream of Pixels je, da igrate obratni Tetris, vendar to ne pomeni zgolj, da se kocke dvigajo, namesto da bi padale. Igra je oblikovana tako, da se ukvarjate z zidom, ki pada.

Igro igralec upravlja izključno preko ekrana na dotik (iPhone, iPad ali iPod Touch), tako da s prstom izriše želeno obliko. Poleg več različnih tem znotraj igre ima Dream of Pixels še eno zanimivo funkcijo – na Facebooku igralec lahko objavi animacijo svoje najboljše igre. Na tak način lahko njegovi prijatelji vidijo potek igre, ki jo želi deliti.

Vir: facebook.com/DawnOfPlay, dawnofplay.com, bestappever.com, mladipodjetnik.si

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje