Drugi teden avgusta prinaša nove razpise

Avtor — 11.08.2011
Kljub nepredvidljivim temperaturam vam tudi tokrat predstavljamo aktualne razpise, tiste še vedno aktualne in v jeseni pričakovane razpise. Tokrat vam predstavljamo dve novosti in kar sedem še vedno aktualnih razpisov.
Drugi teden avgusta prinaša nove razpise

Drugi teden avgusta prinaša nove razpise. (Vir slike: sxc.hu)

Novi razpisi v tem tednu:

  • Sredstva za investicije, v nakup nepremičnin, gradnjo in obnovo nepremičnin in nakup novih strojev ter opreme za projekte, ki pospešujejo vrednosti kmetijskim in gozdarskim proizvodom za kmetije, kmetije z dopolnilno dejavnostjo ter agrarne in pašne skupnosti.
  • Sredstva za sofinanciranje realizacije slovenskih kratkometražnih, srednjemetražnih ali celovečernih filmskih projektov .

Še vedno aktualni razpisi:

  • Sredstva za energetsko sanacijo domov za starejše, katerih ustanovitelj je Republika Slovenija. Do 90% upravičenih stroškov.
  • Sredstva za raziskave in razvoj v podjetjih ter za zaposlitev mladih raziskovalcev ali raziskovalcev iz raziskovalnih organizacij.
  • Do 50% sofinanciranje prenove javne razsvetlja­ve. Prijavijo se lahko občine.
  • DOLB 3 – sofinanciranje daljinskega ogrevanja na lesno biomaso za 2012 – 2015.
  • Ukrep 112 – enkratna finančna pomoč mladim prevzemnikom za lastniški prevzem kmetije.
  • Ukrep 312 – do 60% podpora razvoju mikro podjetij na podeželju. Sofinancira se obnova, gradnja zgradbe ter nakup opreme in strojev.
  • Subvencije za zaposlitev oseb, ki so bile 31.12.2010 vključene v programe javnih del ter zaposlitev dolgotrajno brezposelnih oseb, v višini 7.500 EUR za zaposlitev za 18 mesecev. Prijavijo se lahko nevladne organizacije.

Razpis, ki bo predvidoma objavljen v jeseni:

  • Razpis za sofinanciranje projektov razvoja e-storitev in mobilnih aplikacij.

Vir: Kristina Kočet, Tiko Pro d.o.o.

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

Vabljeni na MP delavnico: Facebook oglaševanje

Vabljeni na MP delavnico: Facebook oglaševanje

Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje