Družabna mreža za Mozillin spletni brskalnik

Uporabniki brskalnika Firefox bodo imeli na razpolago še en sladkorček.
Družabna mreža za Mozillin spletni brskalnik

The Coop, družabna mreža v vašem brskalniku.

The Coop je nova funkcija, s katero bodo uporabniki vedno bolj priljubljenega spletnega brskalnika Firefox spremljali, kaj trenutno počnejo njihovi prijatelji in z njimi izmenjevali vsebine. Funkcija se nahaja na desni strani brskalnika, sliko si lahko ogledate na viru.

Microsoftov Explorer se srečuje z močno konkurenco. Število uporabnikov »goreče lisice« iz dneva v dan narašča. Z možnostjo razvoja družabne mreže (te so dandanes izredno popularne) pa sem prepričan, da bo na svojo stran privabila še več ljudi. 

Vir:  VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje