Družbena odgovornost je v karakterju podjetja

V času, ko se v splošnem zmanjšuje solidarnost in tudi podjetja vse manj finančnih sredstev namenjajo dobrodelnosti, je podjetje SAOP ohranilo svojo družbeno odgovornost. Letos so izvedli sedem dobrodelnih akcij in prek donacij pomagali mnogim otrokom.
Izbran najboljši poslovni načrt natečaja Interino

Izbran najboljši poslovni načrt natečaja Interino (Vir slike: sxc.hu)

Podjetje, ki se ukvarja z izdelavo poslovnih računalniških programov, je letos izvedlo sedem dobrodelnih akcij in prek donacij finančnih sredstev zdravstvenim in vzgojno-varstvenim ustanovam pomagalo otrokom, ki so zaradi zdravstvenih ali socialnih težav prikrajšani za vsakdanje razvojne možnosti.

V SAOP-u so se že v poslovni strategiji zavezali, da bodo po svojih močeh pomagali lokalnemu in širšemu družbenemu okolju. V podjetju se zavedajo, da je za dolgoročno uspešnost podjetja in družbe pomembno dati možnosti čim širšemu krogu otrok in mladostnikov ter jim omogočiti razvoj in s tem doseganje življenjskih ciljev. “Naše dobrodelne dejavnosti smo tudi letos posvetili predvsem otrokom z zdravstvenimi težavami. Želimo si, da bi tudi ti otroci imeli v življenju odprta vrata do priložnosti za uspeh, enako kot njihovi vrstniki,” je povedala Sonja Šinigoj, direktorica podjetja SAOP.

SAOP je s svojo zadnjo dobrodelno akcijo Vrtcu Mavrica Vojnik podaril denarna sredstva za sklad, ki skrbi za finančno razbremenitev oziroma pomoč otrokom iz socialno šibkih družin. V vrtcu bodo sredstva porabili za nakup didaktične opreme, ki bo zvišala standard vzgojno-izobraževalnega dela. Med dejavnostmi v lokalnem okolju gre izpostaviti donacijo specializiranega stola za dojenje pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Franc Derganc. Finančna sredstva so prispevali tudi za otroke, vključene v Zavod Krog ter za slepe v okviru dejavnosti Lions Cluba.

Čeprav so naše družbeno koristne dejavnosti usmerjene v projekte, ki imajo širšo vključenost, smo letos izvedli tri akcije, s katerimi smo pomagali posameznikom,” je še pojasnila Sonja Šinigoj. Na svojem osrednjem poslovnem srečanju, XXL konferenci, so tako zbirali finančna sredstva za pomoč pri zdravljenju dveh otrok, ki sta avtista, ob dnevu odprtih vrat pa so izvedli akcijo zbiranja zamaškov in denarnih sredstev za pomoč paralizirani deklici. Letos so skupaj s podjetjem E-Amiga zaključili usposabljanje slepega računovodje Boštjana Štefaniča in mu z donacijo licence za spletni poslovni program miniMAX pomagali pri zagonu lastnega podjetja.

O podjetju SAOP

Podjetje SAOP je bilo ustanovljeno leta 1987 in je med prvimi na slovenskem tržišču ponudilo lastno programsko opremo. Kot vodilni za razvoj poslovnih programskih rešitev in storitev za računovodske servise, podjetja ter javne ustanove, zaposlujejo več kot 60 visoko izobraženih strokovnjakov. Njihove rešitve uporablja prek 3.700 strank ter več kot 25.000 uporabnikov. Za inovativnost so prejeli že več nagrad državnega in mednarodnega pomena, njihovo pozitivno naravnanost pa potrjujeta tudi certifikat Družini prijazno podjetje ter osvojena nagrada Zlata nit za najboljšega zaposlovalca.

Vir: SAOP

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje