Družbi Celtra 5 milijonov ameriških dolarjev investicij

Start-up podjetje s področja mobilnega oglaševanja Celtra d.o.o., ki ima sedež v Ljubljani in v Cambridgu (Massachusetts, ZDA), je s strani organizacij GrandBanks Capital in Fairhaven Capital zbralo investicije v višini 5 milijonov ameriških dolarjev.
Družbi Celtra 5 milijonov ameriških dolarjev investicij

Celtra je druga investicija, ki jo je RSG Kapital izvedel preko Prvega sklada (vir slike: celtra.com).

Družba Celtra razvija in trži samopostrežno platformo za mobilni marketing AdCreator, ki omogoča storitve, kot so izdelava mobilnih oglasov, sledenje oglasov in optimizacija oglaševanja.

AdCreator se poslužuje napredne tehnologije računalništva v oblaku, saj omogoča uporabo programske opreme kot storitve (SaaS – Software as a Service).

Oglase, izdelane s platformo AdCreator, lahko integriramo tudi v oglaševalske rešitve, kot so Jumptap, AdMarvel, Amobee, Mojiva, Nexage, Smaato, Sympatico, Pandora in DoubleClick DART.

Že aprila 2010 je slovenska družba za upravljanje tveganega kapitala RSG Kapital d.o.o v podjetje Celtra d.o.o izvedla investicijo v višini 1,2 milijona dolarjev.

 

Vir: Lunden, Ingrid. Mobile Ad Platform Celtra Raises $5 Million. Yahoo.com, 25.1.2011

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje