Duracellov prenosni akumulator

Če imate vikend v prelepi Trenti ali pa živite v obrobnih krajih, kjer je izpad elektrike popolnoma vsakdanji, si morate omisliti to pravo malo elektrarno.
Duracellov prenosni akumulator

Duracellovi zajčki bodo lahko tekli, veslali in plezali dlje in hitreje.

Powerpack 300 (80 $) in njegova močnejša verzija 600, sta sicer zelo veliki in po obliki nepraktični bateriji, a ne bodimo površinski. Lepota prihaja od znotraj. Energijo vam bo dovajal 18 ur (močnejši do 36 ur), na voljo pa so vtičnice USB in AC. Za plazenje po prašnih kleteh je tu še LED svetilka. Za različne namene je na voljo tudi zračni kompresor.

Podoben namen ima tudi izdelek Powersolar, težak približno 4,5 kg. Ta z zbiranjem sončne energije preko različnih vhodov polni ostale električne naprave. Izdelali so tudi manjše, med njimi tudi XPower PowerSource, USB baterijo, ki lahko iPod Nano napolni do sedemkrat.

Za vizualno predstavo kliknite na povezavo vir.

Vir:  CrunchGear

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje