Duracellov prenosni akumulator

Avtor — 20.06.2007
Če imate vikend v prelepi Trenti ali pa živite v obrobnih krajih, kjer je izpad elektrike popolnoma vsakdanji, si morate omisliti to pravo malo elektrarno.
Duracellov prenosni akumulator

Duracellovi zajčki bodo lahko tekli, veslali in plezali dlje in hitreje.

Powerpack 300 (80 $) in njegova močnejša verzija 600, sta sicer zelo veliki in po obliki nepraktični bateriji, a ne bodimo površinski. Lepota prihaja od znotraj. Energijo vam bo dovajal 18 ur (močnejši do 36 ur), na voljo pa so vtičnice USB in AC. Za plazenje po prašnih kleteh je tu še LED svetilka. Za različne namene je na voljo tudi zračni kompresor.

Podoben namen ima tudi izdelek Powersolar, težak približno 4,5 kg. Ta z zbiranjem sončne energije preko različnih vhodov polni ostale električne naprave. Izdelali so tudi manjše, med njimi tudi XPower PowerSource, USB baterijo, ki lahko iPod Nano napolni do sedemkrat.

Za vizualno predstavo kliknite na povezavo vir.

Vir:  CrunchGear

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje