Dva MEGA hackathona v Ljubljani in Mariboru

Tridnevni hackathon je namenjen vsem inovativnim študentom in dijakom, ki imate inovativne ideje za mobilne aplikacije. Cilj dogodka je izdelati mobilno aplikacijo, ter se tako pripraviti na sodelovanje v svetovnem študentskem tekmovanju Imagine Cup in ITIME+ pospeševalniku idej.
Dva MEGA hackathona v Ljubljani in Mariboru

Dva MEGA hackathona v Ljubljani in Mariboru

Tudi če ne znaš programirati, si dobrodošel; vsak sodelujoči bo lahko predstavil svojo idejo in poskušal navdušiti in pritegniti člane ekipe! Obeta se nepozabni dogodek, kjer se bo delalo, zabavalo, kodiralo in ustvarjalo! Najboljše čakajo lepe nagrade. Vsakemu udeležencu pa obljubljamo nepozabno doživetje!

Postani del revolucije v gradnji aplikacij!

Z udeležbo na dogodku se boš pridružil tisočem razvijalcem in oblikovalcem po vsem svetu in skupaj bomo zgradili aplikacije za novo generacijo operacijskega sistema Windows 8.

Pripravite se na ITIME+ in Imagine Cup

Dogodek Hackathon je del pospeševalnika idej ITIME+ in izbora Imagine Cup, zato je udeležba odlična priložnost, da oblikujete ekipo, izdelate rešitev in se pripravite na prijavo na omenjena programa.

Ne znaš programirat, nimaš ideje? Ne skrbi!

Na dogodku bomo vzpodbujali delo v skupinah. Vsi obiskovalci hackatona, boste imeli priložnost, da predstavite svojo idejo pred vsemi udeleženci in se formirate v skupine (primer: udeleženec z dobro idejo želi za pomoč programerja ali oblikovalca). Zato ne odlašajte in se nam pridružite!

Pomoč strokovnjakov in brezplačni viri

Na voljo vam bodo odlični strokovnjaki za gradnjo Windows 8 aplikacij, kljub temu pa se že danes začnite pripravljati – prenesite si vse potrebno za gradnjo in razvoj.

Program Hackathona in prijava

MEGA hackathona se bosta odvijala med 9. in 11. novembrom v Ljubljani in Mariboru. Udeležba je brezplačna, število mesto je omejeno, zato pohitite s prijavo!

Program in prijava na povezavi >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje