Dva nova razpisa za spodbujanje inovativnosti v turizmu

Avtor — 23.03.2011
17. marca je Slovenska turistična organizacija v okviru Banke turističnih priložnosti Slovenije objavila dva nova razpisa za spodbujanje inovativnosti v slovenskem turizmu: vsakoletni razpis za nagrado sejalec in novost, povabilo k sodelovanju za sinergetike.
Dva nova razpisa za spodbujanje inovativnosti v turizmu

Dva nova razpisa za spodbujanje inovativnosti v turizmu (slika: sxc.hu).

Razpis sejalec za inovativne dosežke v turizmu

Sejalec je priznanje Slovenske turistične organizacije za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije. Na razpis se lahko prijavite vsi, ki ste turistične novosti uvedli med 1.1.2009 in 31.12.2010.

Rok za oddajo predprijav je 10. maj 2011. Za prijavne obrazce pišite na e-naslov sejalec@btps.si.

Povabilo k sodelovanju sinergetik, predrazpis snovalca

Sinergetik je novost letošnjega leta. Sinergetiki so javna ali zasebna telesa, ki so pripravljena dodatno sofinancirati zamisli, prijavljene na razpis Snovalec (ta bo objavljen aprila letos). In zakaj bi postali sinergetik? Zato, ker boste s tem, ko boste najboljšim zamislim ponudili sofinanciranje, v svoje okolje privabili dobre ideje in njihove uresničevalce. Prijavitelje boste spodbudili k prijavi še kakovostnejših projektov, prilagojenih prav za vaše okolje, regijo ali destinacijo.

Rok za oddajo prijav je 11. april 2011. Za dodatne informacije glede vsebine razpisa in postopka prijave pišite na e-naslov btps@slovenia.info.

Vir: Btps.si, 17.3.2011.


Oznake: ,