BLOG MARKETING DELAVNICA

E-poslovanje je strateška usmeritev

Ste na tekočem z računovodskimi podatki vašega podjetja? Že veste, koliko boste približno plačali davka na dobiček? Odgovori na ta vprašanja so ključnega pomena za urejeno poslovanje in načrtovanje prihodnosti vašega podjetja.
E-poslovanje je strateška usmeritev

E-poslovanje je strateška usmeritev.

Računovodske naloge postajajo vedno bolj kompleksne in dober računovodja je izrednega pomena za poslovanje podjetja, zato večina podjetij storitve računovodstva najema.

Klasično računovodstvo ni več optimalno, saj zahteva obilico papirne dokumentacije in ročnega dela, poleg tega pa lahko postane stroškovno neučinkovito zaradi pomanjkanja določenih podatkov. Periodične bilance so po navadi pomanjkljive, podatki o stanju odprtih terjatev in obveznosti so neažurni. Zato podjetniki uvajajo e-računovodstvo.

Na srečo je njegova vpeljava in avtomatizacija številnih procesov precej enostavna. Pri tem pa ne pozabite, da je treba najprej postaviti cilje, ki naj bi jih e-računovodstvo dosegalo:

  1. izboljšanje komunikacije med podjetnikom in računovodskim servisom;
  2. zmanjšanje količine dokumentacije in vzpostavitev kvalitetnega sistema hranjenja poslovnih podatkov in računovodskih listin, kar omogoča ažurno spremljanje stanja podjetja in izdelavo analiz ter davčnih evidenc;
  3. stalen dostop do ažurnih podatkov, ki ponujajo vodstvu podlago za kvalitetne poslovne odločitve;
  4. biti nenehno v koraku z najnovejšimi zakonodajnimi spremembami in pravilniki;
  5. zagotavljanje kvalitetnega davčnega svetovanja in
  6. ne nazadnje pa tudi zmanjševanje stroškov računovodskih storitev.

 

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje