V mesecu maju e-Simbioz@ vabi na nove računalniške tečaje

Avtor Matej Mušič — 30.04.2015
Komentiraj!
V mesecu maju so pri e-Simbiozi pripravili nove zanimive računalniške delavnice. Spoznali se boste lahko z robotiko in kodiranjem, programom Excel, oblikovanjem fotografij s Photoshopom, kreativnim ustvarjanjem z InDesignom, osnovami statistike s programom SPSS in še.
V mesecu maju e-Simbioz@ vabi na nove računalniške tečaje

e-Simbioz@ v maju z novimi računalniškimi delavnicami (Vir: Picjumbo.com)

Izbirate lahko med kar osmimi različnimi delavnicami.

1. Deset trikov za lažje oblikovanje daljših dokumentov z MS Office Word, 14.5.2015

Spoznali se boste z oblikovanjem in ukazi, ki bodo olajšali vaše delo pri izdelavi daljših dokumentov.

2. Klik v svet - dostop do uporabnih spletnih strani in e-storitev, 14.5.2015

Na delavnici, ki je namenjena starejšim in začetnim uporabnikom, se boste naučili informacije poiskati sami. Spoznali boste, kako se internet uporablja kot vir informacij s pomočjo vnosa ključnih besed.

3. Izobraževalna robotika in kodiranje - Webinar, 6.5. 2015

Uporaba izobraževalne robotike spodbuja posameznike k reševanju problemov na nove načine - vse to in še več boste izvedeli na Webinarju.

4. MS Excel - začetna delavnica, 13.5.2015

Spoznali boste kaj vse omogoča MS Excel, s katerim izdelovanje tabel, poročil in kalkulacij lahko postane ne le bliskovito in lahkotno, temveč tudi užitek.

5. MS Excel - nadaljevalna delavnica, 19.5.2015

Spoznali boste delo s formulami, uporabo različnih funkcij, uvoz podatkov, združevanje tabel in osnovno analizo podatkov s pomočjo vrtilnih tabel.

6. MS Excel - napredna delavnica, 26.5.2015

Za vas so pripravili napredno delavnico Excela, kjer boste še dodatno utrdili svoje znanje. Delavnica bo obsegala pripravo obrazcev za vnos, delne vsote, analizo podatkov s pomočjo vrtilnih tabel, izdelavo kaj-če analiz, izdelavo scenarija in ustvarjanje makra.

7. Photoshop - oblikovanje fotografij, 8.5.-9.5. 2015

Po 16-urni delavnici boste obvladali osnovne nastavitve, tuje vam ne bo obrezovanje in ravnanje slik, prav tako pa boste znali uporabljati tudi Photoshop filtre in svojim fotografijam dodajati besedila.

8. Photoshop - napredno oblikovanje fotografij, 29.5.-30.5. 2015

Nadaljevanje začetnega tečaja obdelave fotografij  v programu Photoshop, katerega uporabnost boste na 15-urni delavnici še bolj podrobno spoznali. Preko praktičnih nalog boste spoznavali nove ukaze, ki nam bodo še dodatno poenostavili delo s fotografijami. 

9. Osnove statistike in SPSS, 15.5.-16.5. 2015

Na 16-urni delavnici se boste spoznali tako s teoretičnim osnovami statistike kot tudi s praktičnimi statističnimi izračuni v paketu SPSS. Delavnica bo opremljena z nazornimi praktičnimi primeri ter vajami in bo obsegala številne uporabne vsebine.

10. InDesign, 22.5.-23.5. 2015

Adobe InDesign je vsesplošno uporaben program namenjen oblikovanju ter postavitvi tiskovin in publikacij. Na 16-urni delavnici boste poznali samostojno ustvarjanje letakov, oglasov, katalogov, knjig in revij.

Število mest za delavnice je omejeno. Pri prijavi se upošteva vrstni red prijavljenih.

Več informacij in mesečni program najdete na e-simbioza.com

Prijavi se na e-novice!