e-Simbioza ponuja nove praktične tečaje

Avtor — 10.03.2017
V Digitalni akademiji e-Simbioza so pripravili nove praktične e-tečaje, katerih cilj je opremljanje državljanov in državljank z IKT-veščinami za lepšo prihodnost vsakega posameznika in družbe kot celote. Vsem novim tečajnikom za tečaje ponujajo 20-odstotni popust s promocijsko kodo.
e-Simbioza ponuja nove praktične tečaje

Vabljeni na tečaje v okviru Digitalne akademije e-Simbioza. (Vir slike: e-Simbioza)

Slovenija še vedno spada med države EU, kjer prebivalcem primanjkuje digitalnih veščin za učinkovito sledenje vsesplošnemu napredku v družbi. Delovna mesta se spreminjajo in digitalne veščine niso več le dodana vrednost posameznika, pač pa osnovno znanje za uspešno delo. Zato so v Digitalni akademiji e-Simbioza so pripravili nove praktične e-tečaje, katerih cilj je opremljanje državljanov in državljank z IKT-veščinami za lepšo prihodnost vsakega posameznika in družbe kot celote.

Vsem novim tečajnikom za tečaje, ki se začnejo marca in aprila, ponujajo 20-odstotni popust s promocijsko kodo: MLADIPODJETNIK17.

Ponudba programov

Office Specialist

Urejaš veliko besedil? Operiraš s podatki, številkami in tabelami? Pogosto obvisiš na spletu v iskanju rešitev, ki ti potem vzamejo ure in ure tvojega časa? Ampak kar se mora, ni težko, pravijo! Posebej ne z našim paketom pisarniškega specialista, ki te bo povedel do zmagovalnega uporabnika Office orodij. Ponujamo tudi možnost uradnega certificiranja Microsoft Office Specialist.

Projektni junak

1, 2, 3, projektni vodja na pomoč hiti! Biti vodja ekipi, upravljati časovnico, imeti nadzor nad javno podobo in družbenimi omrežji projekta, obenem pa še skrbeti za finance? Kot vodja projekta potrebuješ precej dodatnih znanj, ki ti bodo – verjemi – olajšala obsežno delo na projektu! Preveri, kaj vse dobiš znotraj paketa projektnega vodenja, kar te pripelje neposredno do naslova Projektni junak!

Dizajn umetnik

Te mika izdelovanje vabil in letakov, obdelovanje fotografij, na kratko – želiš spraviti svoje ideje na platno? Potem pokukaj v paket Dizajn umetnika in izberi svoja znanja! Skupaj bomo osvajali osnove grafične kreative, odkrivali top namige in se že tekom delavnice preizkušali v praksi. Bodi Dizajn umetnik svojih idej!

Marketinški prerok

Želiš, da te delodajalci opazijo? Povečati doseg strank? Se preizkusiti v spletnem pisanju? Spoznaj ključna orodja za uspešno prisotnost na spletu in poskrbi, da pustiš pravi vtis! Paket vključuje delavnice, kot so bloganje, družbena omrežja, LinkedIn, množično obveščanje in spletno oglaševanje, kar ti bo pomagalo, da povečaš potencial svoje spletne izpostavljenosti.

Razvojni virtuoz

Uživaš v razvijanju spletnih strani? Ti reševanje različnih programerskih izzivov ne da miru, dokler ne končaš? Spoznaj različna okolja, kot so WordPress, HTML+CSS, Joomla ter razvoj spletnih in mobilnih aplikacij. Programiraj, zapakiraj in dostavi svoja razvojna znanja širšemu svetu! Delavnice so primerne tudi za začetnike, ki želijo razumeti princip delovanja v svetu programiranja in upravljanja spletnih strani.

Ponudbo tečajev v okviru Digitalne akademije si lahko ogledate na povezavi, kjer lahko dostopate tudi do koledarja aktivnosti.