e-Simbioza se vrača ne le z delavnicami, temveč tudi s paketi!

Avtor — 30.08.2015
e-Simbioz@ je med poletjem pripravila širok spekter delavnic in paketov, s katerimi zagotavljajo, da ne bo “prav nihče ostal praznih rok”. Poleg posameznih delavnic sedaj lahko izberete tudi celostne pakete novih uporabnih znanj.
e-Simbioza se vrača ne le z delavnicami, temveč tudi s paketi!

e-Simbioza se vrača ne le z delavnicami, temveč tudi s paketi! (Vir: Unsplash.com)

e-Simbioz@ je projekt Simbioza Genesis, socialno podjetje. Je glavni projekt kampanje eSkills for Jobs 2015, ki jo izvaja Evropska komisija.

Tokrat so pripravili veliko več delavnic (znani so vsi termini do konca decembra 2015), ki so jih razvrstili v štiri večje sklope oz. pakete, nakup katerih je opisan na njihovi spletni strani.

Paket Simbioza Office: obsega programe MS Office Word, MS Office Excel (osnovni, nadaljevalni in napredni) in MS Office Power Point.  Celotni paket Office obsega 5 delavnic (cena 55 EUR), cena za posamezno 4-urno delavnico pa je 15 EUR.

Kaj loči zaposlenega ekonomista od brezposelnega?

Paket Simbioza Start-Up: je paket, odličen za vsakogar, ki si želi uspeti z svojo idejo. Obsega delavnice Kako (pre)živeti in uspeti na socialnih omrežjih, Kako prodreti na splet s svojo predstavitvijo, Podatki v oblaku, S preprostimi triki do oblikovanega promocijskega materiala, Spletno orodje za obveščanje (pošiljanje množičnih sporočil) in Inovativna predstavitev. Celotni paket Start-Up obsega 6 delavnic (cena 75 EUR), cena za posamezno 4-urno delavnico je 15 EUR in za posamezno 8-urno 20 EUR.

Paket Simbioza Web: je paket, s katerim se boste lotili postavitve spletne strani in obsega delavnici Spoznaj WordPress in postavi svojo spletno trgovino ter Joomla! Administracija in urejanje vsebine. Cena za 12-urno delavnico je 40 EUR.

Paket Simbioza Design: je paket, ki obsega vse delavnice in programe, s pomočjo katerih boste lahko tudi vi znali predstaviti svojo idejo vizualno. Obsega delavnice Adobe Photoshopa (začetni in nadaljevalni), Adobe InDesigna, Adobe Ilustratorja in Adobe Premier Pro. Cena paketa, ki obsega 5 delavnic (vsaka delavnica je 16-urna), je 190 EUR, cena za izbrane 3 delavnice iz paketa je 120 EUR in cena za 16-urno delavnico je 45 EUR.

Vse informacije najdete na spletni strani www.e-simbioza.com ali na FB strani e-Simbioz@.

Spletna izobraževanja o podjetništvu

Oznake: , ,