Ebay bo preko IE8 ponujal najboljše dnevne kupčije

Microsoft in eBay bosta sodelovala pri ponudbah najboljših dnevnih eBay kupčij uporabnikom brskalnika Internet Explorer 8 neposredno preko njega. Microsoft bo namreč znotraj brskalnika uporabnikom ponujal najboljše ponudbe na eBayu (Daily Deals), ki se bodo posodabljale dnevno in jih boste lahko našli pod zavihkom priljubljene spletne strani.
Ebay bo preko IE8 ponujal najboljše dnevne kupčije

Ebay želi privabiti uporabnike na svojo stran (slika: techcrunch.com)


Ebay bo v skladu z novo posebnostjo začel tudi s promocijo “12 Days of Deals” (12 dni kupčij), ki bo vključevala kupčijo dneva in bo prav tako prikazana znotraj brskalnika. Iskalna funkcija v IE8 vam bo prav tako omogočala iskanje po eBayu in bo prikazala najbolj priljubljene izdelke na njem. Možna sta tudi iskanje in predogled eBay-ovih izdelkov s katerekoli spletne strani, brez da bi jo sploh zapustili. 

Ker se bliža spletna nakupovalna sezona, Microsoft pospešeno dela tudi na varnostnih posodobitvah. Brskalna funkcija InPrivate omogoča uporabnikom kontrolo nad shranjevanjem piškotkov, datotek o zgodovini brskanja in ostalih podatkov. Naveza Microsofta in eBaya je dokaj nenavadna, a eBay se letos še posebej trudi, da bi dobil svoj delež nakupov med prazniki, ki prihajajo.  

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje