Ebay bo preko IE8 ponujal najboljše dnevne kupčije

Microsoft in eBay bosta sodelovala pri ponudbah najboljših dnevnih eBay kupčij uporabnikom brskalnika Internet Explorer 8 neposredno preko njega. Microsoft bo namreč znotraj brskalnika uporabnikom ponujal najboljše ponudbe na eBayu (Daily Deals), ki se bodo posodabljale dnevno in jih boste lahko našli pod zavihkom priljubljene spletne strani.
Ebay bo preko IE8 ponujal najboljše dnevne kupčije

Ebay želi privabiti uporabnike na svojo stran (slika: techcrunch.com)


Ebay bo v skladu z novo posebnostjo začel tudi s promocijo “12 Days of Deals” (12 dni kupčij), ki bo vključevala kupčijo dneva in bo prav tako prikazana znotraj brskalnika. Iskalna funkcija v IE8 vam bo prav tako omogočala iskanje po eBayu in bo prikazala najbolj priljubljene izdelke na njem. Možna sta tudi iskanje in predogled eBay-ovih izdelkov s katerekoli spletne strani, brez da bi jo sploh zapustili. 

Ker se bliža spletna nakupovalna sezona, Microsoft pospešeno dela tudi na varnostnih posodobitvah. Brskalna funkcija InPrivate omogoča uporabnikom kontrolo nad shranjevanjem piškotkov, datotek o zgodovini brskanja in ostalih podatkov. Naveza Microsofta in eBaya je dokaj nenavadna, a eBay se letos še posebej trudi, da bi dobil svoj delež nakupov med prazniki, ki prihajajo.  

 

Vir: TechCrunch

Oznake: