Ebay bo preko IE8 ponujal najboljše dnevne kupčije

Microsoft in eBay bosta sodelovala pri ponudbah najboljših dnevnih eBay kupčij uporabnikom brskalnika Internet Explorer 8 neposredno preko njega. Microsoft bo namreč znotraj brskalnika uporabnikom ponujal najboljše ponudbe na eBayu (Daily Deals), ki se bodo posodabljale dnevno in jih boste lahko našli pod zavihkom priljubljene spletne strani.
Ebay bo preko IE8 ponujal najboljše dnevne kupčije

Ebay želi privabiti uporabnike na svojo stran (slika: techcrunch.com)


Ebay bo v skladu z novo posebnostjo začel tudi s promocijo “12 Days of Deals” (12 dni kupčij), ki bo vključevala kupčijo dneva in bo prav tako prikazana znotraj brskalnika. Iskalna funkcija v IE8 vam bo prav tako omogočala iskanje po eBayu in bo prikazala najbolj priljubljene izdelke na njem. Možna sta tudi iskanje in predogled eBay-ovih izdelkov s katerekoli spletne strani, brez da bi jo sploh zapustili. 

Ker se bliža spletna nakupovalna sezona, Microsoft pospešeno dela tudi na varnostnih posodobitvah. Brskalna funkcija InPrivate omogoča uporabnikom kontrolo nad shranjevanjem piškotkov, datotek o zgodovini brskanja in ostalih podatkov. Naveza Microsofta in eBaya je dokaj nenavadna, a eBay se letos še posebej trudi, da bi dobil svoj delež nakupov med prazniki, ki prihajajo.  

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje